duminică, octombrie 2, 2022

Deja este cunoscut faptul că Andreea Bălan a născut o fetiță în urmă cu câteva zile, pe 4 martie 2019. La naștere, Clara Maria cântărea 3,190 kg, avea 49 cm și a primit nota 10 din partea medicilor. Potrivit declarațiilor ei și ale medicilor de la spitalul unde este internată, cântăreața a suferit un stop cardio-respirator.

Problema este că tot mai multe voci au acuzat-o de înșelătorie, dat fiind că a apărut arătând foarte bine și dând declarații presei la câteva ore după eveniment.

Te-ar mai interesa: Zodia cea mai prefăcută și vicleană. MARE ATENȚIE ...

Răutățile care s-au spus despre Andreea Bălan după ce a făcut stop cardio-respirator au făcut-o pe proaspăta mămică să ia atitudine! Cântăreața a răbufnit duminică pe o rețea de socializare, unde a postat un mesaj acid la ora 10:16. Apropiații și fanii i-au scris imediat atât mesaje publice, cât și private.

Andreea Bălan a mărturisit că nu i-a fost deloc ușor să ofere acel interviu în cadrul emisiunii prezentată de Dan Capatos și că este dezamăgită de cei care au afirmat că drama prin care a trăit ar fi, de fapt, “o făcătură”.

“Aceasta este o poză făcută la câteva ore după ce mi-am revenit din stopul cardio-respirator și, totodată, e cu puțin timp înainte să dau interviu la XNS (Antena 1 cf. ctr de 7 ani). Nu mi-a fost ușor deloc să stau așa cu gura până la urechi și pe canapea, dar, întodeauna, am fost foarte puternică și indiferent de ce a fost în sufletul meu sau de ce dureri fizice am avut, eu am zâmbit și am mers înainte.

Te-ar mai interesa: Părintele Calistrat și-a spus părerea despre cazul...

Dar, din păcate, trăim într-o țară în care, drama are mai mult succes și dacă nu plângi pe la tv și nu te vaiți, înseamnă că nu ai pățit nimic și e totul o făcătură.

De-a lungul vieții, am trecut prin multe drame, dar atât timp cât am putut să zâmbesc amar și să nu-mi arăt durerea, am făcut-o și am mers cu capul sus mai departe.

Cei care au lăsat comentarii mai puțin plăcute, ar trebui să învețe din asta… și să știti că noi, ăștia de pe la tv, avem o inimă totuși, că d-aia se mai oprește din când în când…?” este mesajul scris în această dimineață de Andreea Bălan pe contul ei oficial de Instagram.

Te-ar mai interesa: Dr. Mihail Pautov: acesta este cel mai simplu prog...

De altfel, în cursul zilei de ieri, artista a făcut publice imagini cu vânătăile pe care le are pe corp.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private