duminică, noiembrie 27, 2022

Scandalul dopajului Simonei Halep continuă. Sportiva de origine română a fost depistată pozitiv cu Roxadustat la US Open 2022, fiind suspendată temporar.

Potrivit declarațiilor, Simona Halep nu a știut că în corpul ei a ajuns această substanță interzisă, dar speculațiile nu au încetat să apară. Gazda unui cunoscut podcast a lansat o întrebare fără precedent în cazul celebrului scandal de dopaj al Simonei.

Te-ar mai interesa: Horoscop RUNE 28 Noiembrie – 4 Decembrie. Vo...

În cadrul podcastului „Aproximativ Discuții”, cunoscutul DJ Gojira l-a întrebat pe jurnalistul Cătălin Oprișan dacă Simona Halep a mai fost depistată pozitiv în trecut, iar forurile mondiale au acoperit-o: „Acum e prima dată când se întâmplă sau acum au prins-o? Altă întrebare! Acum am aflat noi sau au prins-o și altădată și n-am aflat noi?”.

Jurnalistul a explicat de ce nu crede în această teorie a conspirației:

September 9, 2015 – Simona Halep in action against Victoria Azarenka in a women’s singles quarterfinal match during the 2015 US Open at the USTA Billie Jean King National Tennis Center in Flushing, NY. (USTA/Andrew Ong)

„Sunt 159 de controale până acum cu medic român. N-a fost prinsă niciodată. Punct! Astea cred că se fac publice, nu se ascund! Ai văzut ce a zis doamna de la ANAD: ‘Noi știam de o săptămână, dar nu puteam să fac eu publică treaba asta’. Deci americanul te-a sunat și ți-a spus:

Te-ar mai interesa: Cum arată sora lui Mihai Trăistariu. Este cu 13 an...

‘Vezi că tu ai o sportivă așa! Ca să nu spuneți că nu v-am anunțat, că poate vreți să o băgați în vreo competiție. Nu e treaba noastră. Noi v-am anunțat’. Nu prea se ascund astea. Că e scandalul cât casa pentru că e vorba de cașcaval: ‘Păi stai, mă, ăsteia i-ai dat premiu de două milioane și fata era așa? Păi ce am făcut?’. Vii acum și spui: ‘Normal, n-ar trebui să i le ia și pe celelalte? (n.r. – titlurie). Păi nu, că nu a fost prinsă atunci. Nu i-l poți lua pe ăla din 1983 toamna”, a afirmat Oprișan.

Te-ar mai interesa: NU mai vrea să primească refugiați din Ucraina, do...

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private