sâmbătă, septembrie 24, 2022

Se cere înființarea Comisiei de anchetă pentru falsificarea datelor pandemiei. „USR-PLUS are ocazia de dovedi transparența pe care au tot clamat-o”.

În cursul zilei de vineri, 16 aprilie, liderul deputaților PSD a cerut convocarea Birourilor Permanente Reunite pentru a se vota înființarea Comisiei de anchetă privind falsificarea datelor pandemiei.

PSD cere înființarea Comisiei de anchetă pentru falsificarea datelor pandemiei

„Am solicitat astăzi convocarea Birourilor Permanente Reunite pentru a se vota înființarea Comisiei de anchetă privind falsificarea datelor pandemiei, solicitată de PSD în urmă cu două săptămâni și tergiversată de majoritatea parlamentară.

Te-ar mai interesa: Noi stenograme explozive în cazul lui Visarion Ale...

În noul context, USR-PLUS are ocazia de a face dovada transparenței pe care au tot clamat-o, dar pe care nu au dus-o niciodată până la capăt.

Luni pot demonstra că nu folosesc „principiul transparenței”, doar ca pe un instrument de șantaj sau vendetă politică, votând solicitarea PSD de înființare a comisiei de anchetă. Românii au dreptul să știe adevărul!”, a scris Alfred Simonis pe contul său de Facebook.

Vlad Voiculescu: Există diferențe fundamentale între numerele raportate și cele reale

Reamintim că în cadrul unei conferințe de presă, din ziua de vineri, 16 aprilie, Vlad Voiculescu a făcut primele declarații după ce a fost demis din funcția de ministru al Sănătății. Acesta a declarat că există diferențe substanțiale între numărul real al deceselor și cel raportat oficial.

Te-ar mai interesa: Temperatura optimă în casă. Medic: Aceasta este că...

Vlad Voiculescu solicită ministrului interimar să efectueze reevaluarea metodologiei de raportare a deceselor. Vlad Voiclescu a făcut această cerință ca urmare a observării unor diferențe substanțiale între numărul raportat și cel real.

„O să îl rog pe domnul ministru interimar, care ocupă, de asemenea, funcția de prim-ministru, să revadă metodologia făcută sub conducerea partidului dumisale, anul trecut, cu privire la raportarea deceselor, a deceselor din spitale COVID-19.

Te-ar mai interesa: Un medic trage semnalul de alarmă: „Este bine să f...

Nu aş vrea să arunc numere, pentru că nu am reușit să documentăm acest lucru. Dar investigația noastră ne arată că există diferențe fundamentale între numerele raportate și cele reale. Există o metodologie, nu acuz, nu lansez absolut nici o acuzație, există o metodologie care trebuie reevaluată, atâta tot”, a spus Vlad Voiculescu, potrivit Rador.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private