Din cuprinsul articolului
Cu o carieră impresionantă în medicină, dr. Mihaela Bilic aduce contribuții valoroase pentru îmbunătățirea sănătății. Recent, medicul a dezvăluit câteva secrete care dau rezultate în bucătărie.
Fară cunoștințe în materie de gatit, orice rețetă poate să fie dificilă. Dr. Mihaela bilic, medic nutriționist a dezvaluit, pe Facebook, trucuri banale de gătit pe care oricine trebuie sa le știe.
„Când gătești mai și greșești. Însă din greșeli învățăm și acumulăm experiență…ca data viitoare să ne fie mai ușor! Împărtășesc cu voi câteva secrete care dau rezultate în bucătărie:
Recent, dr. Mihaela Bilic a spus secretul pentru ca friptura la grătar să iasă foarte fragedă și gustoasă.
„Secretul nu stă în condimente, ci în fezandare. Fezandare înseamnă să o lăsăm măcar 12 ore în contact cu un mediu acid. Mulți folosesc zeamă de lămâie, oțet, vin.
Eu o să vă arăt un ingredient secret, iaurtul. Da, dragii mei, iaurtul are aciditate, are mult calciu și are și acele culturi bacteriene, bacteriile lactice care fac probabil un proces suplimentar.
Avem nevoie de această predigestie a proteinelor. Carnea are proteine, iar în momentul în care o punem într-un mediu acid începe predigestia. Automat, bucata de carne care a stat în contact cu mediul acid, va fi mai fragedă si gustoasă”, a explicat Mihaela Bilic pe Instagram.
Ce acte să depui ca să primești bani în plus la pensie. Numeroși pensionari sunt…
Ce tipuri de cancere se moștenesc. Cancerul, una dintre cele mai temute boli ale secolului…
Locul din România cu cea mai puternică încărcătură energetică se numește Gura De Rai, iar…
Estrogen natural. După 45 de ani, femeile se apropie de menopauză și au nevoie de…
IPS Teodosie, trimis în judecată pentru corupție. Arhiepiscopul Teodosie al Tomisului a fost trimis în…
Varice, vene sparte și vânătăi pe picioare din senin. Nu-ți amintești de vreo lovitură puternică,…