miercuri, noiembrie 30, 2022

Marele profesor Dumitru Constantin Dulcan ne explică cum putem să ne ferim de o răceală chiar din primele ore ale instalării acesteia.

Constantin Dulcan ne explică ce înseamnă „a răci” și rolul important pe care îl joacă temperatura corpului.

Potrivit marelui profesor, aceasta este rețeta cu care domnia sa a reușit să se ferească de răceli până la acestă vârstă memorabilă.

Te-ar mai interesa: Alertă sanitară! Pericol mortal în coaja unei bana...

Ține răceala la distanță fără medicamente

„Ce înseamnă a răci? Înseamnă că sunt expus unui curent de aer rece, că am fost surprins de o modificare de vreme îmbrăcat mai subțire și atunci înseamnă că temperatura periferică a corpului meu scade. Dacă scade, atunci sunt vulnerabil față de un virus.

Virusul este o moleculă de ADN, nu are materialul prin care să se înmulțească, pătrunde în celula umană, folosește materialul celulei, deci citoplasma, și se înmulțește în câteva ore destul de rapid.

Dacă reușim imediat după ce am stat în frig să ne creștem temperatura corpului, din experiența mea, dacă reușești să faci în primele ore lucrul ăsta pur și simplu eviți o răceală. Poți să faci un duș fierbinte, să dai drumul la căldura de la mașină. Totul este să crești temperatura și să nu îi mai dai posibilitatea acestui virus să se înmulțească. Eu asta fac și am reușit de multe ori.

Te-ar mai interesa: Nu te teme de grăsimile alimentare: vaginul tău de...

Mi s-a întâmpla rar să nu pot face asta când am fost contact cu cineva și am luat o viroză fără să știu. Ea a lucrat fără să fiu conștient, să pot să iau niște măsuri de protecție.”, a explicat profesorul Constantin Dulcan la Etno Tv.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private