Sari la conținut

Secretul ducesei de Cambridge s-a aflat. Ce face Kate Middleton la 40 de ani de arată atât de bine

Kate Middleton are un ten impecabil. Pe lângă gene foarte bune, care îi permit să strălucească și la 40 de ani, ducesa de Cambridge reușește să aibă un ten fără imperfecțiuni.

Secretul ducesei este foarte simplu. Folosește uleiul de măceşe, produs recunoscut pentru beneficiile asupra pielii. Bogat în antioxidanţi, vitamina A şi acizi graşi, uleiul de măceşe menţine tinereţea tenului, prevenind apariţia ridurilor.

Obţinut din fructele şi seminţele de măceş, uleiul este preţuit din timpuri străvechi pentru calităţile sale. Conţine, printre altele, compuşi care au proprietăţi antibacteriale şi antifungice.

Așadar, Kate Middleton apelează la cele mai naturale produse. Uleiul este foarte ieftin și se găsește la orice plafar.

Secretul tenului său perfect s-a aflat. Nu este vorba despre operații estetice

Ducesa folosește uleiul recomandat pentru pielea uscată sau normală, uleiul de măceşe ajută la hidratarea pielii, fiind uşor absorbit, acţionând în profunzime. De asemenea, reduce inflamaţia şi calmează iritaţia cauzată de rozacee, psoriazis, eczemă, dermatită şi protejează faţă de efectele negative ale soarelui asupra pielii. Uleiul de măceşe reduce hiperpigmetarea rezultată în urma expunerii la soare sau a modificărilor hormonale (sarcină, menopauză) şi estompează cicatricile, liniile fine şi vergeturile.

Kate Middleton face multe sacrificii pentru un aspect fizic de revistă și un ten de invidiat. Ducesa face zilnic sport, are doi antrenori personali, unul de Pilates, iar altul de activităţi cardio care îi supraveghează şi alimentaţia.

Mănâncă doar 1000 de calorii

Aceasta are o dietă foarte strictă. Mănâncă doar 1000 de calorii pe zi, în condiţiile în care nivelul de calorii recomandat zilnic este de 2000. Un alt secret al ducesei este că doarme cel puțin 8 ore pe zi și evită să își piardă nopțile. Kate foloseşte și o mască pe bază de venin de albine, care acţionează în mod natural precum o înjecţie cu botox, potrivit Daily Mail. 

Specialiștii recomandă să îți masezi tenul cu ulei de măceș în fiecare seară. De asemenea, poate fi adăugat în compoziţia altor produse: creme hidratante, şampoane, balsamuri, geluri, uleiuri de corp, săpunuri handmade.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel