duminică, iunie 20, 2021

Irina Tănase, logodnica cu 30 de ani mai tânără a lui Liviu Dragnea, are un CV bogat pentru frageda sa vârstă.

Implicată în viața politică de tânără, femeia a trecut prin multe schimbări în plan profesional.

Ce nu se știa până acum este că Irina Tănase și-a făcut o operație estetică la nas, intervenție care i-a schimbat complet fizionomia.

Jurnaliştii de la Wowbiz au descoperit poze cu Irina Tănase, fotografii care indică un fapt incontestabil: tânăra și-a operat nasul.

Potrivit dezvăluirii WowBiz, se pare că blonda şi-a îndreptat şi subţiat nasul. Intervenţia chirurgicală i-a schimbat cu totul fizionomia, astfel că Irina, la 25 de ani, nu mai seamănă mai deloc cu tânăra studentă care ajungea secretara şi ulterior iubita lui Liviu Dragnea, șeful PSD.

Cei doi s-au afișat foarte îndrăgostiți

la nunta juniorului Dragnea și s-au sorbit din ochi toată seara.

Conform declarației de avere din perioada în care era asistenta lui Dragnea la Ministerul Dezvoltării, Irina Tănase nu are niciun bun de valoare pe numele ei, fie că este vorba despre casă, mașină ori bijuterii. Tânăra are, fără îndoială inima liderului PSD și promisiunea că va fi luată de soție cândva, anul acesta.

P.S. Pentru cei care nu au aflat, a apărut Evenimentul Istoric, revista care vă captivează de la început până la sfârșit cu informații istorice de calitate. Vă invităm să o achiziționați de la punctele

de presă din toată țara și vă mulțumim!

Ultimele stiri

Parteneri