duminică, august 7, 2022

Noi informații despre stare de sănătate ”precară” alui PUTIN! Nu există informaţii că Vladimir Putin este instabil sau că are o sănătate şubredă, a spus directorul CIA William Burns, scrie BBC.

Șeful CIA, noi informații despre stare de sănătate ”precară” alui PUTIN

În mass-media au existat tot mai multe speculații neconfirmate potrivit cărora Vladimir Putin, președintele Rusiei, care împlinește anul acesta 70 de ani, ar putea suferi de probleme de sănătate, posibil de cancer.

Te-ar mai interesa: 7 sfaturi de aur: Ce să faci și ce nu trebuie să f...

Dar William Burns a declarat că nu există nicio dovadă care să sugereze acest lucru, glumind că acesta părea „prea sănătos”.

Comentariile sale au fost făcute în timp ce SUA au anunțat că vor furniza Ucrainei mai multe arme cu rază lungă de acțiune.

„Există o mulțime de zvonuri despre sănătatea președintelui Putin și, din câte putem spune, este în întregime prea sănătos”, a declarat dl Burns la Forumul de securitate Aspen din Colorado.

Dl Burns, care a fost ambasador la Moscova, a declarat că l-a observat și a avut de-a face cu liderul rus timp de peste două decenii.

Te-ar mai interesa: Predicții RUNE 4-14 august. Câștig pe toate planur...

Putin „crede în control, intimidare şi compensare”, iar aceste trăsături s-au întărit în ultimul deceniu, pe măsură ce anturajul său de consilieri s-a restrâns, a spus şeful CIA.

„Este convins că destinul său ca lider al Rusiei este de a restaura Rusia ca o mare putere. Cheia pentru a face asta este recrearea unei sfere de influenţă în vecinătatea Rusiei şi nu poate face asta fără a controla Ucraina”.

Te-ar mai interesa: Băuturi care scad colesterolul. Include-le în diet...

Speculații despre starea de sănătate precară a președintelui de la Kremlin

La începutul lunii mai, șeful serviciilor secrete ucrainene a declarat, într-un interviu pentru Sky News, că Vladimir Putin este foarte bolnav de cancer. Liderul de la Kremlin se află într-o „stare psihică şi fizică foarte proastă şi este foarte bolnav”, având cancer, dar şi alte afecţiuni, susține generalul ucrainean.

Totodată, un oligarh apropiat de Kremlin susține, într-o înregistrare secretă obținută de publicația New Lines Magazine, că președintele rus ar suferi de o formă de cancer de sânge. Noi speculații privind starea de sănătate a șefului de stat au fost amplificate și după absența acestuia de la evenimentul său preferat din Rusia, când utilizatorii de internet au observat, într-o înregistrare video, că Putin ar avea niște pete în obraji.

Te-ar mai interesa: Cum să atragi dragostea și bunăstarea în casa ta. ...

În luna mai 2022, site-ul de investigații Proekt scria că Vladimir Putin ar avea cancer de tiroidă. Jurnaliștii au publicat o listă cu specialiștii care l-ar fi vizitat pe liderul de la Kremlin, la Soci. Potrivit acestora, un medic specializat în cancer tiroidian l-ar fi vizitat de 35 de ori. Ulterior, Kremlinul a negat că președintele rus ar avea probleme de sănătate.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private