vineri, septembrie 30, 2022

Potrivit astrologilor, un nou fenomen astrologic va intra în viața noastră. Zodiile pot fi afectate din ponct de vedere sentimental. Acesta este sezonul Balanței, o perioadă în care energia Universului se combină cu semnul zodiacal cunoscut pentru că este romantic și corect.

Sezonul Balanței

Sezonul Balanță va fi prezent în perioada 23 septembrie – 22 octombrie 2022. În această perioadă vor avea loc și alte fenomene astrologice importante, cum ar fi Luna Nouă în Balanță, Soarele în Balanță, Mercur retrograd și echinocțiul de toamnă, deci este cu siguranță un sezon astrologic foarte important.

Te-ar mai interesa: Legătura dintre palpitații și tiroidă. Un medic ca...

Pe 13 IANUARIE 2021 are loc faza de LUNA NOUA pe gradul 23 al zodiei CAPRICORNULUI
Faza de maxim a fost in jurul orei 7 AM (ora Romaniei).

Ce înseamnă anotimpul Balanță?

Sezonul Balanță este denumit astfel deoarece Soarele este poziționat în semnul Balanței, ceea ce pune în valoare principalele caracteristici ale acestei zodii. De asemenea, Balanța este un semn zodiacal guvernat de Venus, planeta iubirii, astfel că sezonul Balanței poate avea mari repercusiuni în domeniul iubirii și al relațiilor interpersonale.

Mercur retrograd îți cere să analizezi cu atenție tipul de relații

Cum va afecta sezonul Balanței semnele zodiacale?

Sezonul Balanței este plin de energie astrologică în materie de relații, întrucât planeta guvernatoare a acestui semn zodiacal este Venus, astfel că în timpul acestui fenomen astrologic ai putea genera așteptări mai mari în ceea ce privește relația cu alte persoane. Cu toate acestea, Mercur retrograd îți cere să analizezi cu atenție tipul de relații și de comunicare pe care le ai cu ceilalți, pentru că ai putea evita unele neplăceri în viitor.

Te-ar mai interesa: Oncolog: ”Durerile de sân, un semn de alarmă pentr...

De asemenea, sezonul Balanței va implica noi cicluri în viața ta, așa că nu te mira dacă îți apar noi prieteni și chiar o oportunitate de angajare. Totuși, va trebui să ai grijă la așteptările pe care le ai de la orice proiect de muncă sau personal, pentru că Universul îți cere să te așezi în realitate și să realizezi că oamenii nu sunt perfecți și că trebuie să îi accepți pe toți așa cum sunt.

Te-ar mai interesa: Taina Spovedaniei se schimbă, după scandalul Visar...

Dacă vrei ca anotimpul Balanță să nu te afecteze atât de mult, indiferent de semnul zodiacal din care faci parte, îți recomandăm să pui în practică analiza realității și să îți înțelegi sentimentele față de aceste noi schimbări care se anunță,potrivit Panoramaweb.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private