marți, iunie 28, 2022

Sfaturi dietetice EFICIENTE pentru persoanele care suferă de TIROIDĂ

O glanda tiroidă disfuncțională poate duce la diferite boli precum hipertiroidismul, hipotiroidismul etc. Pe lângă stilul de viață și activitatea fizică, reglementările alimentare joacă un rol important în menținerea unui organism sănătos.

Glanda tiroida

Sfaturi dietetice EFICIENTE pentru persoanele care suferă de TIROIDĂ

Iată câteva sfaturi alimentare pentru persoanele care suferă de tiroida:

Te-ar mai interesa: Sfinții Petru și Pavel 2022. Cea mai puternică rug...

1. Iodul este esențial când vine vorba de sănătatea tiroidei. Prin urmare, asigurați-vă că dieta dumneavoastră conține cantități sănătoase și adecvate de iod.

2. Stai departe de alimentele procesate, prăjelile, alimentele cu zahăr etc. pentru a preveni riscul de inflamație și alte complicații de sănătate.

3. Asigurați-vă că beți suficientă apă pe tot parcursul zilei și preveniți deshidratarea.

4. Atenție la consumul de băuturi și ține alcoolul la distanță. Dacă sunteți un băutor obișnuit de cafea, asigurați-vă că o consumați cu moderație.

5. Anumite medicamente pentru tiroida tind să interacționeze cu nutrienții din alimente și să aibă efecte adverse asupra organismului. Pentru a preveni acest lucru, consultați un profesionist din domeniul sănătății înainte de a vă modifica dieta sau de a începe un nou medicament.

Te-ar mai interesa: Atenție! Telefoanele mobile, mai periculoase decât...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private