Sari la conținut

Și-a scos șase coaste, iar corpul ei arată AȘA! Vedeta care a ȘOCAT pe toată lumea

După ce a cheltuit 120.000 de dolari pentru 15 operații și și-a îndepărtat șase coaste, vedeta TV și-a dorit odată să obțină o talie de 14 inci pentru a putea arăta ca un personaj de desene animate. În 2018, Pixie a vizitat celebra clinică Botched, însă nu a primit răspunsul așteptat.

Pixee Fox, și-a dorit să devină actriță, însă a ajuns un personaj de tabloide, un personaj din desenele animate viu.

Pixee declară ce a apelat la numeroase operații estetice, iar din păcate, nu toate au fost reușite. Chiar în 2019, în urma unei intervenții nereușite a stat o săptămână în comă.

Aceasta și-a făcut patru operaţii de mărire a sânilor, patru operaţii la nas, mai multe liposucţii, operaţie de reconstrucţie a maxilarului şi… foarte important: şi-a scos nu mai puţin de şase coaste!

Tânără și-a scos șase coaste pentru a avea cea mai mică talie din lume.

Cathie Jung – cea mai mică talie din lume

Acum Pixiee Fox măsoară 41 de centimetri în talie, însă nu a fost suficient pentru a bate recordul mondial, care îi aparține lui (28,1 centimetri în talie, purtând corset). La 31 de ani tânăra a ajuns la peste 100 de operații estetice și chiar dacă unele au fost complet nereușit, nu intenționează să se oprească aici.

Dar poate cea mai şocantă intervenţie a fost că şi-a făcut transplant de gene cu… păr pubian.

Pixee a apărut chiar şi la faimoasa emisiune E! Botched, unde doctorii Terry Dubrow şi Paul Nassif au acţionat responsabil, refuzând pur şi simplu să-i mai facă vreo intervenţie şi considerând că Pixee îşi pune viaţa în pericol.

„Nu am văzut aşa ceva în întreaga mea carieră”, a spus doctorul Dubrow.

„Nu m-am simţit niciodată cu adevărat o fiinţă umană, ci mai degrabă o creatură fantastică”, a dat replica Pixee.

Una dintre cel mai recente intervenții la care Pixiee Fox a apelat a fost implantul ocular. Aceasta a declarat că mereu și-a dorit să aibă culori diferite: un ochi este albastru cristalin, iar celalalt are culoarea naturală de albastru.

Deși medicii au sfătuit-o să se oprească, tânăra mai are încă multe modificări pe care vrea să le facă.

„Mi-am dorit asta de când eram mică. Chiar voiam să am ochi de culoare diferită și acum am reușit. Am auzit de aceste implanturi acum doi ani și am optat pentru culoare verde-albăstrui a mării la unul dintre ochi.

În Suedia, nimeni nu-și face operații estetice. Nu contează dacă vreau să fiu model sau electrician, în Statele Unite ale Americii poți să faci ce vrei. Mi-am făcut lifting de sprâncene, două operații la pleoape, am injecții în pomeți, în buze și puțin Botox. Mi-am scos șase coaste, mi-am făcut un lifting de posterior, o liposucție și o labioplastie. Și machiaj permanent și epilare definitivă”, a declarat Pixee Fox.

 

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: