vineri, mai 27, 2022

Simona Gheorghe și-a petrecut alături de soțul ei și de cei doi copii o vacanță luxoasă în Dubai. Din păcate, nu a fost vacanța la care visa, întrucât îndrăgita prezentatoare s-a întors cu mai multe probleme de sănătate.

Deși ne-am obișnuit să o vedem mereu cu zâmbetul pe buze, Simona trece acum prin momente mai grele.

Prezentatoarea TV își ține fanii la curent pe rețelele de socializare cu toate momentele din viața ei, iar vedeta a ținut să menționeze că s-a simțit destul de rău după ce am venit din vacanța, iar medicii i-au spus că are anemie, dar și otoliți, mai exact o afecțiune la ureche.

Te-ar mai interesa: Dan Negru, critici dure dup moartea unei mari pers...

”Totul a început în vacanță când m-am trezit cu o amețeală foarte puternică, nu mi s-a întâmplat niciodată, eu sunt anemică de când mă știu și sunt cumva obișnuită cu amețeala, dar așa ceva nu mi s-a niciodată. Eu sunt anemică de când mă știu și cumva obișnuită cu amețeala, dar așa ceva nu am experimentat niciodată. Practic nu puteam să mă țin pe picioare, nu puteam să-mi mențin echilibrul. Avea senzație de vomă de la amețeală, de dimineață am chemat medicul hotelului. Mi-a făcut o perfuzie pentru amețeală, mi-au făcut analize de sânge. Până m-am întors în țară au continuat aceste senzații de amețeli, am vorbit cu medicii și m-au trimis la ORL, pentru că mi-au spus că este foarte posibil să aibă treabă cu urechea. Otoliți, asta a fost problema și dacă se deplasează îți dau stările astea de vomă și amețeli”, a mărturisit Simona Gherghe pe rețelele de socializare.

Te-ar mai interesa: De ce unii oameni nu pot râgâi? Poate fi tratată a...

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private