Sari la conținut

Simona Halep, câștigătoarea finalei de la Melbourne. „Ador acest sentiment”

Simona Halep, câștigătoarea finalei de la Melbourne. „Ador acest sentiment”

Duminică, 9 ianuarie, Simona Halep a câștigat finala turneului de la Melbourne Summer Set 1 în fața Veronikăi Kudermetova.  Scorul final a fost de 6-2, 6-3. Este primul trofeu al Simonei Halep din 2022 și trofeul cu numărul 23 din cariera sa.

În urma victoriei de la Melbourne Summer Set 1, Simona va urca pe locul 15 în clasamentul WTA începând de săptămâna viitoare (salt de 5 poziții).

Pentru performanța de la acest turneu, Halep va primi un cec în valoare de 31.000 de doari şi 280 de puncte WTA în ierarhia de simplu.

Simona Halep, câștigătoarea finalei de la Melbourne. „Ador acest sentiment”

Simona Halep a câștigat titlul cu numărul 23 din carieră, iar la finalul partidei cu Veronika Kudermetova a avut cuvinte de laudă pentru echipa sa, dar nu l-a uitat nici pe Darren Cahill.

„Este o plăcere să am un nou discurs aici, pe această arenă superbă. Acum câțiva ani, n-am fost învingătoare, dar m-am simțit bine. Mă bucur că am revenit aici și am jucat în fața voastră, vă mulțumesc pentru sprijin, m-ați ajutat să câștig meciuri aici.

Veronika, felicitări pentru această săptămână, știu că nu ai jucat cel mai bun tenis al tău în finală, dar a fost un meci bun și îți urez succes la Australian Open, e mai important.

Echipei mele, vă mulțumesc pentru că mi-ați fost alături. Știu că nu e ușor să lucrați cu mine, dar vă mulțumesc și haideți să câștigăm în continuare, pentru că ador acest sentiment.

L-am văzut pe Darren la acest meci, l-am văzut pe ecran, aș vrea să-i mulțumesc că a venit să mă urmărească. Nu mai este antrenorul meu, dar este precum familia mea. Este mereu o plăcere să vin în Australia și simt că sunt parte din Australia. Vă mulțumesc din nou.

Îi mulțumesc și directorului turneului, știu că sunt momente dificile, dar ne simțim în siguranță aici. Este minunat să putem juca aici și să ne pregătim pentru Australian Open. Ne vedem peste două săptămâni”, a spus Simona Halep, la festivitatea de premiere.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel