duminică, aprilie 2, 2023

Nunta anului în România. Ce reguli stricte le-au impus Simona Halep și Toni Iuruc celor 300 de invitați.

Marea campioană a României, Simona Halep (locul 11 WTA), urmează să-i spună „Da” iubitului său, Toni Iuruc (42 de ani), cu care s-a logodit la începutul lunii iunie.

Cununia civilă dintre fostul lider mondial și logodnicul ei, Toni Iuruc, este programată miercuri, 15 septembrie, la ora 16:00, la Constanța. Petrecerea se va ține la clubul Fratelli din Mamaia, patronat de nașul de nuntă, Dani Caramihai.

Te-ar mai interesa: Alimente pe care nu ar trebuie să le încălzești în...

Nunta anului în România

Ieri, cuplul a făcut ultimele pregătiri înainte de marele eveniment, la locația unde va avea loc petrecerea. Alături de Halep și de afaceristul Iuruc au fost și părinții Simonei, Tania și Stere Halep.

Peste doar două săptămâni, Simona, care după căsătorie va numi Halep-Iuruc, va împlini 30 de ani. Cei doi au trimis 300 de invitații, în principal pentru rude și prieteni, dar și pentru o serie de nume răsunătoare.

Printre acestea se numără președintele Klaus Iohannis, și foștii jucători de tenis Ilie Năstase și Ion Țiriac.

Legătura nebănuită dintre Ilie Năstase și Simona Halep. Este vorba despre mulți bani la mijloc - IMPACT

Deși sunt persoane extrem de rezervate în ceea ce privește viața intimă, data reală a căsătoriei dintre Halep și Iuruc a fost dată în vileag de Ilie Năstase. Sărbătoarea nunții Simonei Halep va coincide cu aniversarea soției fostului mare tenismen român, Ioana Simion. Întrebat într-o emisiune televizată când va avea loc nunta Simonei Halep, Ilie Năstase a „scăpat porumbelul”.

Te-ar mai interesa: Avertismentul medicului oncolog asupra acestui ali...

„De ziua Ioanei… Am primit un telefon de la Simona Halep, era la New York. Simona a spus că își va face cununia pe data de 15 septembrie, la un local din Constanța. Și am decis ca tot atunci și acolo să facem și ziua Ioanei”, a spus Ilie Năstase, potrivit Kanal D.

Ce reguli stricte le-au impus Simona Halep și Toni Iuruc celor 300 de invitați

De asemenea, Simona Halep a vorbit despre cununia ei cu Toni Iuruc, explicând că are emoții pentru momentul în care o să își unească destinul cu alesul ei în fața ofițerului stării civile.

Te-ar mai interesa: Simptomele și cauzele circulației deficitare în or...

„Da, Ilie Năstase m-a dat de gol. Da, ne vom căsători săptămâna viitoare. Este un eveniment frumos, am emoţii. Sunt emoţii diferite faţă de câştigarea unui Grand Slam.

Este partea personală, tenisul rămâne tenis. Aici este mult mai important pasul şi sunt bucuroasă că se întâmplă.”, a mărturisit Simona Halep la sosirea din Statele Unite ale Americii, unde a participat la US Open.

Te-ar mai interesa: De la detoxifierea ficatului la stimularea imunită...

Cu toate acestea, cei 300 de invitați au primit câteva interdicții.

Simona Halep le-a transmis invitaților că nu au voie să vină cu telefoane mobile sau alte dispozitive de înregistrat.

Mai mult, le-a interzis acestora să aducă cadouri sau daruri în bani. Cu toate acestea, florile sau cadourile simbolice sunt acceptate.

Următoarea întrecere la care fostul lider mondial va lua parte este BNP Paribas Open, din Indian Wells, California. Turneul, pe care Simona l-a câștigat în 2015, se va desfășura între 6 și 17 octombrie.

Te-ar mai interesa: Uită de lecitină! Ce vitamine îți mențin, de fapt,...

Urmează Kremlin Cup, din Moscova, competiție care va avea loc între 18 și 24 octombrie. Simona are în palmares un trofeu de campioană și de la acest turneu, din 2013.

Ultimul turneu din sezon este găzduit chiar în România. Simona va participa la Transylvania Open de la Cluj-Napoca. Competiția se va desfășura indoor, în Sala Polivalentă din oraș.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private