Sari la conținut

Simona Halep este DEVASTATĂ. Dezvăluiri șoc despre cazul de dopaj: „Nu îmi distrug doar reputaţia, ci şi pe mine”

Sursă foto: arhiva Doctorul Zilei

Simona Halep este DEVASTATĂ. Dezvăluiri șoc despre cazul de dopaj: „Nu îmi distrug doar reputaţia, ci şi pe mine”

Din nefericire, Agenția Internațională de Integritate a Tenisului (ITIA) a amânat audierea Simonei Halep de trei ori. Negându-i dreptul de a fi judecată de un Tribunal Independent. În această situație, sportiva nu poate participa la niciun turneu timp de opt luni.

„Acum ştiu că voi avea ratate Australian Open, Roland Garros şi Wimbledon. Ca să nu spun că voi avea pierdute toate punctele şi clasarea”, afirmă Simona Halep, într-un mesaj postat pe Instagram, în noaptea de miercuri spre joi.

Simona Halep: „Din nou, în această seară, sunt devastată

„ITF (ITIA) a amânat din nou, pentru a treia oară, audierea mea cu o lună! Aştept să fiu judecată din octombrie 2022. În decembrie, am putut în sfârşit, datorită experţilor, să arăt că lotul suplimentului pe care le foloseam era contaminat, ceea ce a dus la controlul cu rezultat pozitiv”, a scris Halep pe un cont de socializare.

Halep nu are  dreptul să fie judecată de un Tribunal Independent

„Am cerut, după cum prevăd regulile legate de antidoping, o audiere rapidă: acesta este dreptul meu, este scris în regulamente!
Din nefericire, ITF (ITIA) a amânat audierea mea de trei ori. Negându-mi dreptul de a fi judecată de un Tribunal Independent. Nepermiţându-mi participarea la niciun turneu timp de opt luni”, mai scrie sportiva

Simonna Halep nu poate participa la Australian Open, Roland Garros şi Wimbledon.

„Acum ştiu că voi avea ratate Australian Open, Roland Garros şi Wimbledon. Ca să nu spun că voi avea pierdute toate punctele şi clasarea.

Ei nu îmi distrug doar reputaţia, dar şi pe mine ca jucătoare profesionistă şi nici măcar nu mai menţionez consecinţele pentru sănătatea mea mentală.

Această lipsă de respect a ITF (ITIA) faţă de regulamente în ceea ce priveşte audierea rapidă la care am dreptul este o lipsă de respect atât de mare încât nu mai am cuvinte… ‘Justiţia amânată înseamnă dreptate refuzată ’Simona”, este mesajul postat de fostul lider WTA, pe Instagram.

 

Etichete:

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel