Categories: Ştiri sănătate

Șocant. Copilă de 6 ani, ucisă de soldații ruși, într-un supermarket. ”Arătaţi-i asta lui Putin”

Victime război. O copilă, în vârstă de șase ani, a murit în Mariupol în brațele părintelui său. Ei se aflau la cumpărături, într-un supermarket bombardat de ruși.

Micuța se afla într-un supermarket împreună cu mama ei și cu tatăl ei, pregătiți să facă niște cumpărături, în Mariupol. Clipe șocante în Mariupol, dar și în alte zone din Ucraina. În ultima săptămână, sute de oameni nevinovați au murit, iar câteva mii au fost răniți, în urma conflictului militar dintre Rusia și Ucraina.

Moarte șocantă pentru o fetiță de doar șase ani

Copila a pierit în brațele tatălui său. Ei erau într-un supermarket extrem de cunoscut din oraș, la cumpărături. La un moment dat, însă, din nefericire, complexul comercial a fost lovit de rachete.

Este vorba despre unul dintre cele mai mari centre comerciale din orașul Mariupol, un oraş din sud-estul Ucrainei, port la Marea Azov. Forţele armate ruse au lansat o rachetă în această zonă. Toate persoanele aflate la cumpărături au fost grav rănite.

Printre victime se numără și copila de șase ani. Părinții minorei au fost răniți extrem de grav, însă tot au reușit să o ia în brațe. Ei au sperat că fiica lor își va reveni, însă era inconștientă deja.

Unul dintre medicii care au încercat să îi salveze viața copilei i-a făcut respiraţie artificială cu ajutorul unui balon. Extrem de impresionat de acest caz, a avut grijă să le transmită un mesaj crâncen jurnaliștilor din Ucraina.

„Arătaţi-i asta lui Putin. Ochii acestui copii şi medicii care plâng”, a spus medicul.

Recent Posts

De ce este greșit să ne urăm „Paște Fericit”? Un celebru filolog explcă cum ar trebui să ne transmitem urări în aceste zile de sărbătoare

Sărbătorile pascale 2024 sunt un bun prilej pentru a transmite celor dragi, care nu sunt…

35 de secunde ago

Cât timp este recomandat să păstrezi salata de boeuf în frigider? Marea greșeală a românilor care ajung să se confrunte cu intoxicație alimentară

Salata de boeuf este unul dintre principalele preparate care se găsește pe mesele românilor în…

21 de minute ago

Astăzi începe Săptămâna Luminată, moment în care se deschid Porție Raiului. Tradiții și superstiții în Săptămâna Luminată, pentru a avea noroc tot anul

Săptămâna Luminată este săptămâna care urmează Învierii Domnului nostru Iisus Hristos. Pentru creștinii ortodocși, Săptămâna…

41 de minute ago

HOROSCOP: Patru ZODII cu lipici la BANI în luna MAI 2024. Atrag NOROCUL ca un magnet!

Dacă vă întrebați ce rezervă viitorul imediat apropiat nativilor, astrele spun că patru zodii vor…

o oră ago

Cine NU ar trebui să consume brânză. Ce boli pot fi agravate

Deşi este consumază de multe persoane, brânza este o sursă de grăsimi saturate și colesterol…

o oră ago

Primul SEMN al cancerului de sân NU este întotdeauna un nodul!

În timp ce multe femei se îngrijorează şi apelează la medicul de familie după ce…

2 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Cancerul hepatic