duminică, ianuarie 29, 2023

Solstițiul de vară vine cu ”surprize” majore. Proba copleșitoare energetic a solstițiului de vară din 21 iunie. Veți vedea un cerc de foc pe cer. Da, eclipsă inelară de soare.

Iunie a fost și este o lună intensă, iar punctul culminant va avea loc în 21 iunie, odată cu solstițiul de vară și eclipsa inelară de soare, în semnul Racului, toate pe un fundal de Mercur retrograd, care complică serios lucrurile.

Te-ar mai interesa: Acum S-A AFLAT ce s-a întâmplat cu fața Andei Adam...

Din 18 iunie, Mercur este retrograd, a doua oară în acest an! La ce să te aștepți când intră Mercur în retrogradare? Ca de obicei: proastă funcționare a tehnologiei, mesajele care nu-ți vor mai ajunge la destinatar, piedici. Dar reține: nu este totul negru, când vorbim de Mercur retrograd. Este o perioadă când e bine să încetinim activitatea și să reflectăm, să ne gândim la ce e bine și ce nu și, mai ales, să învățăm să mergem pe val, nu contra curentului.

Eclipsa de Soare care are loc pe 21 iunie este cea mai puternică eclipsă din acest an pentru că se produce imediat după solstițiul de vară, la 0,21 grade în semnul Racului. Primul grad este puternic în sine, pentru toate semnele zodiacale, pentru că reprezintă posibilitățile infinite.

Te-ar mai interesa: Test psihologic: tu ce ai văzut prima dată în imag...

O eclipsă solară este o Lună Nouă, dar mult mai puternică, pentru că Luna întunecă Soarele. De această dată eclipsa este una inelară, astfel încât Luna nu va acoperi complet Soarele, ci va lăsa vizibil un inel luminos.

Eclipsa de Soare inelară va elibera o energie puternică, care nu va dispărea odată cu eclipsa, ci are capacitatea de a dura chiar și ani de zile.

Inelul de foc al eclipsei poate simboliza focul creației, dar și al distrugerii. Umbra întunecată a Lunii poate fi potențialul uriaș care așteaptă să fie energizat, pentru a da naștere unei noi creații.

Te-ar mai interesa: Cancerul uterin: semne, simptome și rata de suprav...

Cel mai important aspect al acestei eclipse este inconjuncția formată cu Saturn, care poate pune în oglindă nevoia de liberate și de exprimare personală cu nevoia de respectare a responsabilităților. Este o eclipsă care ne va cere răbdare, precauție și responsabilitate. Va fi însă nevoie și de flexibilitate, de capacitate de adaptare, de o viziune deschisă, pentru a face față schimbărilor care vor avea loc în următoarele luni.

Te-ar mai interesa: Cum să îți dezgheți în câteva secunde parbrizul cu...

În următoarele două săptămâni, temele Eclipei de Soare vor veni în completarea temelor Eclipsei de Lună din 5 iunie, din Săgetător, care au adus nerăbdare și lipsă de autocontrol.

Ulterior, acestea vor completa temele aduse în atenție de Eclipsa de Lună din 5 iulie, care va avea loc în Capricorn. Toate aceste efecte se vor face simțite până la Eclipsa de Lună din 20 noiembrie, din semnul Gemenilor.

Te-ar mai interesa: Leguma care îți îmbunătățește nivelul de zahăr din...

Ce influență va avea Eclipsa de Soare în Rac pentru fiecare semn zodiacal? Citiți mai multe AICI.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private