marți, iunie 6, 2023

Situație revoltătoare la cel mai mare Spital din Prahova. Fosta șefă a serviciului de Resurse Umane, una dintre cele mai vechi angajate ale acestei unități medicale, a fost prinsă că dormea pe perne umplute cu bani. Cum a făcut avere!

Potrivit Ziare.Com, în dormitorul femeii, inclusiv în lenjeria de pat, dar și prin sertare și cărți, procurorii au descoperit banii din șpăgi pe care doamna Preda, așa cum era cunoscută printre angajații din Spitalul Județean Ploiești, i-a primit pentru a face angajări sau pentru a muta asistentele de la o secție la alta în funcție de preferințe.

Te-ar mai interesa: Secrete de slăbit în funcție de vârstă. Ce regim a...

În locuința fostei șefe de la Resurse Umane a spitalului județean, procurorii au găsit sume de bani pe care femeia nu i-a putut justifica: 150 900 lei, 41 430 euro, 1350 dolari și 80 lire (GBP). Potrivit sursei menționate, banii erau păstrați în plicuri de diverse mărimi, fiecare plic conținând sume variind între 200 și 5000 de euro / sau 500 – 10.000 lei.


Șefa dintr-un mare SPITAL, prinsă că dormea pe perne umplute cu BANI!

În momentul în care a fost întrebată de unde deține sumele respective, femeia a început să se încurce în explicații. Având în vedere că din actele verificate de anchetatori femeia trăia doar din salariul primit de la Spitalul Județean, aceasta a invocat o moștenire, o vânzare de teren din 2007, pensia mamei, economiile de-o viață, bani rămași de la soț care avea un salariu mare. Chiar și așa, explicațiile femeii nu au fost credibile pentru anchetatori.

Te-ar mai interesa: Studiu: Atacurile de cord GRAVE au mai mare probab...

”…potrivit declarațiilor de avere depuse de inculpata începând cu anul 2009, nu figurează nicio suma primita cu titlu de cadou. În ceea ce privește susținerea inculpatei conform căreia soțul său a avut venituri salariale mari, trebuie făcută mențiunea că, în conformitate cu datele existente în baza de date a Evidenței Populației DEPABD, figurează divorțată de fostul său soț din anul 1995, astfel că nu poate exista o legătură de cauzalitate între salariile fostului său soț și sumele păstrate de aceasta în imobilul în care locuiește”, se arată în motivarea instanței.

Te-ar mai interesa: Horoscop 6 iunie 2023. Gemeni, o zi calmă și măsur...

Hotărârea Instanței

Instanța a hotărât”să confiște de la inculpata Preda Florica sumele de 25.450 lei şi 500 euro, dobândite prin săvârşirea infracţiunii de luare de mită, asupra cărora a fost instituit sechestrul asigurător:Adsconfiscă de la inculpata Preda Florica sumele de 9.553 lei, 40.930 euro, 1.350 dolari şi 80 lire ce provin din activităţi infracţionale (sume ce au fost ridicate de la domiciliul acesteia), asupra cărora a fost instituit sechestrul asigurătormenţine măsura sechestrului asigurator instituită prin ordonanţa nr.352/P/2021 a Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova din data de 01.11.2021, astfel cum a fost menţinută prin ordonanţa procurorului din 20.04.2022, asupra sumelor de 150.900 lei, 41.430 euro, 1.350 dolari, 80 lire”, potrivit portalului instanțelor de judecată.

Te-ar mai interesa: Greșeala pe care credincioșii o fac în BISERICĂ. P...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private