marți, iunie 28, 2022

Starea lui Putin. Presa italiană susține că președintele rus a fost dus de urgență la spital și chiar operat. Jurnaliștii italieni citează surse apropiate de Kremlin, iar informațiile vin pe fondul unor speculații apărute în ultimele săptămâni, cum că liderul rus ar suferi de cancer.

Starea de sănătate a lui Vladimir Putin s-ar fi înrăutățit după parada dedicată Zilei Victoriei, săptămâna trecută pe 9 mai, dezvăluie ziarul italian La Stampa.

Te-ar mai interesa: Românii au IQ foarte bun, însă nu le place cartea....

Sursele jurnaliștilor italieni, apropiate de Kremlin, susțin că liderul de la Moscova a fost dus noaptea la o clinică din Capitala Rusiei, fiind „foarte bolnav”.

Se pregătește înlăturarea lui Putin

De altfel, la ceremonia de săptămâna trecută, a fost imortalizat un moment care a făcut înconjurul Planetei: Vladimir Putin și-a acoperit picioarele cu o pătură, chiar în timpul ceremoniei.

La Stampa susține și că absența lui Putin va fi compensată prin mai multe discursuri înregistrate de acesta în prealabil.

Despre starea de sănătate a lui Putin a vorbit și șeful serviciilor secrete ucrainene, într-un interviu pentru SkyNews. Oficialul de la Kiev spunea că s-ar pune la cale o lovitură de stat pentru înlăturarea lui Vladirmir Putin care ar fi bolnav.

Te-ar mai interesa: Să ne îngrijorăm? Când ajunge iodura de potasiu în...

Informația despre o eventuală operație prin care a trecut Vladimir Putin vine și în contextul în care, în ultimele săptămâni, au aparut tot mai multe speculații conform cărora liderul de la Kremlin ar suferi de cancer.

Kremlinul nu a comentat informațiile publicate în Italia.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private