Sari la conținut

Sute de păsări s-au prăbușit din cer! Fenomen bizar care a speriat de moarte locuitorii unui orășel din Mexic. VIDEO VIRAL

Sute de păsări s-au prăbușit din cer! Fenomen bizar care a speriat de moarte locuitorii unui orășel din Mexic. VIDEO VIRAL

Imaginile de securitate au surprins momentul în care un stol de mierle cu cap galben a căzut brusc din cer pe o stradă din statul Chihuahua, din nordul Mexicului, dar motivul din spatele căderii misterioase rămâne neclar.

Sute de păsări s-au prăbușit din cer!

Videoclipul, care de atunci a fost distribuit pe scară largă pe rețelele de socializare, arată norul de mierle care se prăbușesc brusc la pământ. Unele par să fi supraviețuit căderii și sunt văzute zburând, dar multe au rămas întinse moarte pe străzile orașului.

Potrivit presei locale, se crede că speciile de păsări erau în curs de migrare din nordul Canadei, iar că experții au crezut inițial că acestea ar fi murit din cauza inhalării de fum toxic sau că au atins cablurile electrice care ar fi primit brusc o suprasarcină de curent. O altă ipoteză include posibilitatea ca păsările să-și fi pierdut stabilitatea în timpul zborului și să se fi ciocnit între ele.

Fenomen bizar care a speriat de moarte locuitorii unui orășel din Mexic

Un medic veterinar care a venit chemat la fața locului la solicitarea autorităților a indicat că păsările ar fi putut muri ca urmare a inhalării fumului toxic de la un furnal din apropiere sau a unei supraîncărcări de la liniile electrice, a raportat El Heraldo de Chihuahua, citat de fox10phoenix.com.

O altă ipoteză include posibilitatea ca păsările să-și fi pierdut stabilitatea în timpul zborului și să se fi ciocnit între ele.

Cu toate acestea, o cauză specifică nu a fost determinată imediat.

Mierlele cu cap galben petrec, în general, vara în centrul de vest al SUA și Canada, iar iarna migrează în vestul Statelor Unite din California în Texas și la sud în Mexic și America Centrală, potrivit Federației Naționale a Faunei Sălbatice. A existat un eveniment la fel de șocant și în Pennsylvania la începutul anului 2020. Păsările au căzut brusc din cer în comitatul Bucks, pe care un martor l-a descris drept „ceva direct dintr-un film”.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel