sâmbătă, aprilie 1, 2023

Tatăl lui Djokovic iese la atac. Srdjan Djokovic a făcut declarații explozive pentru a-și apăra fiul, pe care nu-l vede o victimă a sistemului, ci dimpotrivă: un erou pentru popor și practic un eliberator.

Novak Djokovic va ști luni dacă trebuie să părăsească Australia sau va putea juca la US Open, dar ceea ce s-a întâmplat cu viza a lăsat deja o amprentă de neșters.

Printre cei care văd o cauză politică în spatele acelei retrageri a vizei, care acum va trebui să fie decisă de un judecător din Melbourne, se numără și tatăl jucătorului de tenis, scrie 20 Minutos.

Te-ar mai interesa: Avertismentul medicului oncolog asupra acestui ali...

Tatăl lui Djokovic iese la atac. Redăm mai jos prima reacție a lui Srdjan Djokovic:

Novak este un Spartacus al lumii noi!

„Fiul meu este ținut captiv în Australia. Dar nu a fost niciodată mai liber. Novak a devenit un simbol şi un lider al lumii libere, al națiunilor şi al popoarelor sărace şi asuprite. A arătat că și o țară mică, dar eroică, precum Serbia, poate da cel mai bun jucător de tenis și cel mai bun sportiv din toate timpurile. Adevărul nu mai poate fi ascuns.

Îl pot închide seara asta, mâine îl pot pune în lanțuri, dar adevărul este precum apa și mereu își găsește un drum. Novak este un Spartacus al lumii noi! Nu tolerează nedreptatea, colonialismul şi ipocrizia. El sprjină egalitatea între toți oamenii de pe planetă, indiferent de culoarea pielii, de Dumnezeul în care cred și de banii pe care îi au.

Te-ar mai interesa: Darurile runelor pentru săptămâna 3-9 aprilie 2023...

A demonstrat că orice obiectiv poate fi atins dacă crezi în visul tău. Visul lui e împărtășit de milioane de copii care-l au ca model. Bogații nu-l lasă să mai joace tenis, dar făcând asta își arată adevărata față și au pornit ceva mult mai serios. Într-o parte sunt oligarhii lacomi, iar în cealaltă parte sunt cei care iubesc libertatea și care încă mai cred în justiție, adevăr, corectitudine și în visurile lor”, a spus Srdjan Djokovic, într-un interviu pentru presa din Serbia.

Te-ar mai interesa: Avertismentul unui chirurg oncolog: aceste 4 simpt...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private