Sari la conținut

Tehnica japoneză pentru eliminarea grăsimii abdominale într-un mod simplu. Burta va dispărea văzând cu ochii.

Sursă foto: arhiva doctorulzilei.ro
Kilogramele depuse în zona abdominală sunt asociate cu rezistenţa la insulină şi prediabetul

Cu peste 10 ani în urmă, un medic japonez pe nume Toshiki Fukutsudzi a dezvoltat o metodă unică de a ne ajuta să avem corpul în formă. Metoda ajută la eliminarea grăsimii de pe abdomen, la îmbunătățirea posturii și la eliminarea durerilor de spate, pur și simplu prin utilizarea unui prosop.

Motivul pentru care Fukutsudzi spune că funcționează este pentru că a descoperit că un strat suplimentar de grăsime în jurul abdomenului este de fapt rezultatul deplasării greșite a pelvinului. Prin exercitarea corectă a acestei zone și plasarea pelvisului, talia se subțiază.

Ce ai nevoie pentru a aplica tehnica japoneză?

Ai nevoie de un prosop și de cinci minute pe zi pentru a dedica acestui excercițiu. Efectuat corect, veți observa rezultate uimitoare în doar o lună.

Faceţi un sul dintr-un prosop, care va avea cel puţin 40 cm în lungime şi 7-10 cm grosime. Legaţi-l ca să-şi păstreze forma.

Aşezaţi-vă pe o suprafaţă orizontală rigidă – patul moale nu este potrivit, mai bine pe o masă pentru masaj, sau pe podea, pe un covoraş pentru fitness – și puneţi prosopul în spate. Lăsaţi-vă atent pe spate, ținând prosopul cu mâinile, astfel încât acesta să se poziţioneze exact sub buric. Plasarea prosopului în această zonă este foarte importantă.

Citeste si:

Picioarele sunt ușor depărtate. Uniţi cele două degete mari de la picioare, în timp ce călcâiele rămân la o distanţă de 20-25 de cm.

Întindeţi mâinile deasupra capului, menţinându-le paralele cu solul, apoi uniţi vârfurile degetelor mici.

Menţineţi această poziţie timp de 5 minute. Repetaţi exerciţiul de 3 ori pe zi, atunci când aveţi timp.

Ridicaţi-vă atent, deoarece în timpul exerciţiului oasele şi încheieturile se deplasează puţin.Dacă vă ridicaţi corect, veţi simţi cum scheletul începe să se îndrepte, revenind la poziția firească. Burta se va reduce, organele interne se vor așeza în poziţiile corecte.

La început este dificil să rămâneți 5 minute în această postură, de aceea exersați-o timp de 2-3 minute. Rezultatul va fi vizibil într-o lună.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.