luni, februarie 6, 2023

Pe lângă faptul că este un remediu natural şi blând împotriva indigestiei, strugurii, cei negri mai ales, sunt foarte eficienţi pentru îndepărtarea celulelor moarte ale pielii.
Bogați în minerale și antioxidanți, strugurii acționează împotriva radicalilor liberi care duc la îmbătrânirea pielii, având efect inclusiv în acnee.
Cea mai simplă mască pentru redarea aspectului mătăsos al pielii poate fi preparată din struguri cu boabe mari şi zemoase, mixaţi în blender. Se aplică pe faţă şi se lasă să acţioneze 20 de minute, după care se clăteşte.
O altă rețetă include o cană de struguri, o linguriță de ulei de măsline, o jumătate de linguriță de bicarbonat și un sfert de cană de lapte, toate mixate bine în blender. Masca se lasă să acționeze 15-20 de minute după care se îndepărtează cu apă fiebinte.

Te-ar mai interesa: Carmen Brumă: 3 alimente care te ajută atunci când...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private