Sari la conținut

Tentativă de sinucidere. O adolescentă de 16 ani, care dormea lângă sora sa, s-a trezit și s-a aruncat peste geam, de la etajul patru

Tentativă de sinucidere. O adolescentă de 16 ani, care dormea lângă sora sa, s-a trezit și s-a aruncat peste geam, de la etajul patru

Caz șocant în București. O fată de doar 16 ani a încercat să-și pună capăt zilelor, vineri, 5 august, sărind de la etajul patru al blocului în care locuia.

Gest extrem făcut de o adolescentă din Capitală. S-a aruncat de la etajul patru, pentru că

Tentativă de sinucidere. O adolescentă de 16 ani s-a aruncat peste geam, de la etajul patru

Rudele adolescentei spun că motivul ar fi o dezamăgire în dragoste. Fata a fost dusă în stare foarte gravă la spital.

Aceasta a deschis geamul si s-a aruncat in gol de la etajul 4

„A avut o depresie si dormea cu sora in pat. S-a trezit si s-a aruncat peste geam. Ea a mai avut probleme, am fost si azi cu ea la doctor. Fractiune de secunda cand am iesit de acolo ea deja…s-a auzit un tipat mare”, a declarat o rudă a fetei, potrivit Romania TV.

Adolescenta a fost transportata la spital în stare gravă pentru a primi ajutor de specialitate.

Reamintim că joi dimineaţă, femeie în vârstă de 44 de ani, din Capitală, care locuia împreună cu mama ei şi se pare că trecuse recent printr-un divorţ, a recurs la un gest asemănător.

Aceasta  s-a aruncat de la etajul şapte al unui bloc de pe Calea Văcăreşti. Din păcate, a murit pe loc.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel