Sari la conținut

Teo Trandafir, dieta minune: „Singura dietă minune care trece testul timpului și al cântarului”

teo trandafir
Sursă foto: Ciao
Teo Trandafir, înainte și după operația de micșorare a stomacului

Teo Trandafir, una dintre cele mai iubite și apreciate prezentatoare din România, a dus mulți ani o luptă aprigă cu kilogramele. Acum, Teo Trandafir a dezvăluit secretul cu care reușește să se mențină la aceeași greutate de când s-a operat și spune că există doar o singură regulă.

„Singura dietă minune care trece testul timpului și al cântarului”

Întrebată despre rutina sa, Teo Trandafir a spus că: „Părerea mea este că rutina este un lucru care te omoară și încerc zilnic să strecor activități diferite pentru a rupe monotonia. Sunt lucruri pe care le fac cu sfințenie în fiecare zi, cum ar fi să iau micul dejun și apoi să beau o cantitate impresionantă de apă.

Dar încerc zilnic să am alte preocupări, mă uit la diverse materiale, citesc, ascult muzică, podcasturi, scriu. Creez un dinamism prin diversificarea activităților care rup rutina și mă mențin alertă pe întreg parcursul zilei”.

Ei bine, în urmă cu 9 ani, Teo Trandafir trecea printr-o operație de mișcorare a stomacului, luând prin surprindere pe toată lumea. De atunci, îndrăgita prezentatoare a avut mare grijă de sănătatea sa și de kilogramele sale, reușind să-și mențină greutatea.

Acum, Teo Trandafir recunoaște că „singura dietă minune care trece testul timpului și al cântarului este stilul de viață sănătos. Secretul constă în cumpătare. Mănânc puțin, am grijă să am o dietă care să aibă valoare nutrițională, fac mișcare și respect orele de odihnă. Asta nu înseamnă că nu pot mânca o prăjitură, dar mă opresc la una”.

teo trandafir
Sursă foto: Teo Trandafir Facebook

Teo Trandafir, REȚETĂ de „Pizza cu ce ai în frigider”

„Noi mâncăm puțin și este ultima problemă pe care ne-o punem.

De obicei comandăm ce ne este poftă. Maiei, de exemplu, îi plac pastele și are momente când și le prepară singură, face și niște sandwich-uri delicioase.

Mai am momente când gătesc pizza cu ce ai în frigider, cum îmi place să o numesc.

Cel mai important este blatul pe care eu nu îl fac folosind făină. Pun legume, de obicei vânătă tăiată pe lung, peste care adaug ceapă, ardei, roșii, prosciutto, ce găsesc prin frigider, le asezonez cu mozzarela sau cașcaval și le bag la cuptor. Este un preparat cu efort minim și care salvează multe alimente din frigider”, a mai spus Teo Trandafir, pentru ciao.ro

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel