Sari la conținut

Theo Rose confirmă sarcina. Cum le-a dat fanilor vestea cea mare

Theo Rose confirmă sarcina. Artista le-a dezvăluit urmăritorilor săi că este însărcinată cu Anghel Damian, iubitul său, cu care este într-o relație de trei luni.

Îndrăgita artistă este în culmea fericirii și i-a anunțat pe fanii săi că va deveni mămică pentru prima oară.

”Vă pup de la filmări. Este adevărat, o să aveți un nepoțel, sau o nepoțică. Când iese, vreau să îl strigați nepoate, sau nepoată, depinde. Să fim sănătoși cu toții, presa să o ardă focul”, a declarat Theo Rose pe rețelele de socializare.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by THEO ROSE (@theorose.official)

Mama lui Theo Rose a confirmat sarcina artistei marți după-amiază pentru reporterii de la emisiunea La Măruță, potrivit PRO TV.

“Sar în sus! Ce să fac? Sunt un om fericit, un părinte care asta așteaptă de la o vreme. Mă gândesc la pensionare acum că trebuie să stau cu bebelușul dacă vine. Să fie sănătoși și să ne bucure viața. Că asta așteptăm, asta e împlinirea noastră!”, a declarat în exclusivitate Nina Diaconu.

Mama artistei a dat din casă și a dezvăluit că și viitorul bunic este extrem de încântat: „are și planuri, îl duce la fotbal!”.

Cum a aflat de sarcina fiicei sale

“Ne-a anunțat de puțin timp! De o săptămână, două. Au venit în vizită (…) și au zis că au o veste bună. Ne-am bucurat! Noi suntem o familie mai mare și ne-am bucurat cu toții. Theo a fost asumată din prima. A zis dacă pică, asta e…Nici nu se pune problema! Ea iubește foarte mult copiii. A botezat câțiva copilași. Sunt foarte fericiți! Trăiește ceva frumos!”, a mai spus Nina Diaconu.

Când vine vorba de Anghel Damian, iubitul fiicei sale, femeia are doar cuvinte de laudă: “E un copil, că pentru noi este ca fiul nostru, cum și-ar dori orice părinte! E un băiat deștept, frumos, responsabil. E ceva cum rar vezi! E special! Cu totul și cu totul special!”.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.