duminică, aprilie 18, 2021

Nu ies des in cluburi si nu ma dau in vant dupa petreceri. Insa, de fiecare data cand ajung intr-un loc de genul, nu pot sa nu observ modul in care relationeaza lumea, in speta barbatii. Sunt anumite de

tipologii de barbati de care ar trebui sa te feresti, care nu s-au schimbat de secole si pe care-i vezi de la o posta.

Nu sunt nici fan de etichete puse oamenilor pe care nu-i cunosc.

Insa, in aceste contexte sociale, e usor de vazut grupul strans de tipi tineri care incearca cu disperare sa agate ceva. Pe cel care dupa 2 beri isi da camasa jos si da vina pe ultimul pahar in plus. Pe cel total inabordabil, care are “alpha-male” tatuat pe toata fata.

Asta in timp ce exista mereu niste tipi simpatici, cu bun simt, care vorbesc normal cu lumea din jur. Trateaza femeile cu respect si cu cate

o glumita de bun gust si reusesc sa-i impresioneze in mod natural pe toti cei pentru care baietii mentionati anterior se umfla in pene. E de-a dreptul amuzant!

Dincolo de asta, mereu sunt atenta la tipologii de care sa ma feresc. Deschid bine ochii la micile semne si detalii care dau in vileag tipurile de barbati cu care nu as vrea sa am de a face. Genul asta de partener nu mi-ar placea nicio secunda:

Player-ul (sau cum ar zice bunica, gagicar de moda veche)

Atatea denumiri moderne, care mai de care demna de un articol separat: Bad boys, ladies men, players, playboy.

Pe scurt: barbati

interesati de cantitate, nu calitate. Cei care se lauda cu cuceririle lor de Casanova, cu aventurile si amantele lor, crezand ca sunt castigatori la puncte. Cei care cersesc atentie si cred ca asta e cool.

Sa fii acolo pentru cea de langa tine, sa fii deschis la schimbare si sa faci eforturi ca sa gasesti lucruri noi pe care sa le vezi sexy odata cu trecerea timpului – asta e magie adevarata, domnilor!

Citeste continuarea pe andreearaicu.ro

Ultimele stiri

Parteneri