Sari la conținut

Topul zodiilor nemiloase cu Mihai Voropchievici. Nu au scrupule, când își doresc ceva. „Calcă și pe cadavre ca să obțină ceea ce vor”

Mihai Voropchievici
Sursa foto: arhiva Doctorul Zilei
Predictii cu Mihai Voropchievici

Astrologia dezvăluie faptul că, nativii anumitor zodii sunt mai predispuși să adopte o abordare mai puțin onestă, pentru a-și atinge scopul. Cu toate că fiecare individ poate întâmpina situații dificile, se pare că există patru zodii care pot recurge la niște tertipuri, care să le aducă o rezolvare mai rapidă. Cu alte cuvinte, acești oameni ar putea fi în stare de orice pentru satisfacerea propriilor avantaje. Află dacă te regăsești în topul celor mai nemiloase 4 zodii!

Zodiile considerate că nu au scrupule

Fie că este vorba de dorința de a progresa în carieră, de a câștiga în dragoste sau de a obține avantaje personale, unele zodii par să adopte tactici mai subtile și, uneori, mai puțin oneste pentru a-și atinge scopurile.

Mihai Voropchievici a vorbit în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse despre cei mai lipsiţi de milă nativi ai zodiacului.

Zodii nemiloase – nativul Berbec

Berbecul este prima zodie nominalizată la categoria nemiloşilor. Ei sunt guvernați de Marte, au o energie debolantă, o determinare extraordinară și când au nevoie să rezolve ceva, au o atitudine curajează în fața provocărilor, ceva de de nedescris.

Totuși, acest tip de personalitate pe care o are Berbecul duce și la abordări impulsive și de foarte multe ori nechibzuite. Indivizii născuţi sub semnul Berbecului nu se gândesc la consecințele acțiunilor lor și adesea prioritară este satisfacerea dorințelor și nevoilor personale. Iar această atitudine le poate aduce atât momente de triumf, cât și posibile probleme în relațiile interpersonale sau chiar la locul de muncă.

Respectarea regulilor și disciplina nu sunt întotdeauna punctele forte ale nativilor din zodia Berbec și aceștia preferă întotdeauna să-și crească propriul drum în viață folosind metodele pe care le consideră ei cele mai bune.

Voința lor este puternică și cu apelarea la această voință pot refuza să se supună normelor, uneori. Dar de cele mai multe ori nu vor să se supună, cu toate că știu că pot să facă treaba.

Zodii nemiloase – nativul Gemeni

Sursă foto: arhiva Doctorul Zilei

Nativii Gemeni sunt recunoscuți deja pentru calmitatea și diplomația lor, dar și pentru abilitatea de a jongla cu adevărul în funcție de propriile interese.

Ştiu să folosească adevărul, dar numai în propriu interes. Nicidecum că trebuie să-ți dau ție dreptate să că tu ai într-adevăr dreptate. Dacă el n-are nimic de câștigat și nu îi iese nimic, nu face. Promisiunile lor pot rămâne doar vorbe goale atât timp cât nu există un interes constant pentru ei.

Guvernați de Mercur, care știm bine că îi guvernează pe oratori, au și o capacitate extraordinară de a se exprima, dar degeaba. Aceste calități îi pot face diplomaţi și capabil să se adapteze la diferite situații.

În același timp pot să ridice semne de întrebare în ceea ce privește moralitatea lor, pentru că și ei, la fel ca și cealaltă zodie, când e să-și atingă scopul, nu țin cont de nimic!

Gemenii trebuie să impună tot, să dirijeze cum vrea.

Zodii nemiloase – nativul Balanţă

Deși se zice că Balanţele sunt caracterizate prin farmercul lor inegalabil, au și multe aspecte mai întunecate ale personalității.

Au tac diplomatic, sunt atrăgătoare, dar pot ascunde în schimb tendințe egoiste și superficiale, manifestându-se de multe uneori prin înșelăciune și lipsă de transparență.

Chiar dacă farmecul lor și abilitatea de a convinge pot crea iluzia unei persoane oneste și deschise, Balanța poate să acționeze cu supeficialitate și să ia decizii doar în propriu interes, chiar dacă face compromisuri imorale.

Dacă nu ajunge la ceva foarte, foarte important, nu ajunge la un compromis imoral. Numai dacă e ceva ieșit din comun și-l vrea neapărat să-l obțină.

Și uite că răul întotdeauna are câștig de cauză.

Zodii nemiloase – nativul Săgetător

Săgetătorul poate să-şi schimbe codul moral în funcție de circumstanțe, adoptând atitudini contradictorii, în ceea ce privește sinceritatea și veridicitatea lucrului respectiv.

În ciuda spiritului jovial și a dorinței de a explora noi orizontul, poate adesea să cadă în capcana schimbărilor frecvente ale propriilor principii morale.

Tind să adopte o abordare flexibilă și față de moralitate, în funcție de nevoile și interesele lor imediate.

Sunt cameleoni prin excelenţă.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel