sâmbătă, februarie 4, 2023

Zilele trecute o nouă tragedie a zguduit România: incendiul de la Matei Balș unde și-au pierdut viața mai mulți pacienți. Cercetările continuă la fața locului, întrucât 2 pacienți carbonizați nu au fost identificați până la ora actuală.

Cercetările sunt conduse de către o echipă mixtă formată din procurori, poliţişti criminalişti şi specialişti de la INSEMEX Petroşani.

Potrivit unor surse judiciare, la Serviciul Omoruri din cadrul Poliţiei Capitalei se vor relua audierile de martori, fiind chemate cadre medicale, dar şi rude ale victimelor.

Te-ar mai interesa: De ce recomandă nutriționiștii zeama de varză mura...

La INML au mai rămas de identificat două dintre victimele incendiului, ale căror trupuri au fost carbonizate.

Conform Agerpress, Incendiul de la „Matei Balş” a izbucnit vineri, în jurul orei 5,00, la parterul unui pavilion, unde erau internaţi bolnavi cu COVID-19. Trei pacienţi au murit carbonizaţi şi o a patra victimă a decedat după ce manevrele de resuscitare au eşuat. Ulterior, într-o baie a fost găsită o altă persoană decedată iar sâmbătă a decedat un bărbat de 70 de ani, care fusese transferat la Spitalul Universitar. Duminică, a decedat o femeie de 67 de ani, care era internată la un etaj superior al pavilionului unde a izbucnit incendiul şi a fost transferată într-o secţie ATI a acestei unităţi sanitare.

Te-ar mai interesa: Patru semne care prevestesc un infarct. Corpul te ...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private