joi, ianuarie 27, 2022

Un copil în vârstă de două săptămâni a fost ucis de câinele familiei, în timp ce mama lui dormea pe canapea, iar tatăl său era afară fumând o țigară în casa lor din Cambridgeshire, potrivit unei anchete.

Asta în ciuda avertismentelor asistenților sociali care le-au spus să nu lase câinele rasa Staffordshire Bull Terrier singur cu copilul. Bebeluşul de două săptămâni, Reuben McNulty, stătea pe canapea cu mama sa Amy Litchfield, care dormea după ce lua somnifere, când a fost muşcat de câine de 23 de ori de cap. Atacul a avut loc la primele ore ale dimineții.

Te-ar mai interesa: De cât iod avem nevoie ca să nu facem boli de tiro...

Tatăl copilului, Daniel McNulty, a sunat la serviciile de urgență când a descoperit scena sângeroasă.

Apropiat din zona Cambridgeshire, Simon Milburn, a spus anchetei că, vorbind cu un operator de apeluri 999, domnul McNulty a spus: „Cred că nenorocitul de câine l-a atacat. Partenera meu dormea. Tocmai am auzit plânsul.”

Reuben,  bebelușul atacat, a fost transportat cu avionul la Spitalul Addenbrooke, și a murit trei săptămâni mai târziu, după ce a suferit o leziune cerebrală traumatică severă și insuficiență gastro-intestinală.

Cuplul deținea doi Bull Terrier din Staffordshire, Dotty – care a fost implicat în atac – și Fizz.

Te-ar mai interesa: Cele mai frecvente cinci simptome Covid. Primele s...

La ancheta cu privire la moartea lui Reuben nu a participat niciunul dintre părinți.

Ambii au fost arestați sub suspiciunea de neglijare a copiilor după moartea lui Reuben, dar în decembrie  procurorii au decis să nu-i pună sub acuzare pe niciunul dintre ei.

Sergentul detectiv Emma Compson a confirmat că poliția nu va mai lua nicio măsură împotriva perechii.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri

Stiri Calde (citeste aici)

spitale private