miercuri, februarie 8, 2023

Doi soți din Dakota de Sud a murit ambii de cancer în decurs de 10 ore, cu doar două zile înainte de Crăciun, lăsându-și cei trei copii îndurerați și șocați.

Steve Hawkins, de 58 de ani, și Wendy Hawkins, de 52 de ani, au murit de cancer în aceeași zi, la zece ore unul de celălalt, pe data de 23 decembrie.

Steve , 58, and Wendy Hawkins, 52, died from different types of cancer in the same hospital in Yankton, South Dakota within 10 hours of each other on Friday

Doi soți au murit de de diferite forme de cancer, la doar 10 ore distanță

 

Cei doi sufereau de forme diferite de cancer și erau internați la spitalul Yankton din South Dakota, Statele Unite.

Te-ar mai interesa: O legendă a muzicii populare considerată „Tezaur u...

Potrivit Daily Mail, Steve a lucrat ca paramedic la Serviciul de Ambulanță (EMS) din Yankton, iar Wendy a fost casnică, îngrijindu-se de cei trei copii ai lor: Brad, Mandi și Trent, care acum au peste 20 de ani.

Printr-o împrejurare complet întâmplătoare, atât Steve Hawkins, cât și soția lui, Wendy Hawkins, au murit cu o zi înainte de Ajunul Crăciunului, la 10 ore distanță unul de celălalt, spre disperarea copiilor lor.

Copiii au făcut apel public pentru a strânge bani de înmormântare

Într-un apel postat pe GoFundMe pentru a strânge bani pentru cheltuielile de înmormântare, Trent, fiul cuplului, a scris:

„A fost o experiență tragică. Au fost părinți minunați și au avut mare grijă de familia noastră”.

Te-ar mai interesa: Mihaela Bilic: ce înseamnă un gram de sare și cum ...

Primul care s-a îmbolnăvit a fost soțul. El a luptat timp de cinci ani împotriva cancerului, a fost supus tuturor terapiilor necesare, dar boala a învins. Între timp, s-a îmbolnăvit și soția lui.

Ea a primit un diagnostic de cancer cu metastaze, o împrejurare care a împiedicat-o să fie aproape de soțul ei așa cum și-ar fi dorit.

Cu o strângere de fonduri organizată pe GoFundMe s-au strâns peste 9.000 de dolari, care vor contribui la cheltuielile de înmormântare ale celor doi soți.

Te-ar mai interesa: Băutura care ajută la reducerea riscului de forma...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private