vineri, iunie 18, 2021

Un supliment alimentar revoluționar, ce ajută la ameliorarea mai multor probleme de sănătate este, fără îndoială, Onconovical, ce întărește sistemul imunitar și are numeroase efecte asupra organismului

uman, fiind obținut din 19 ingrediente active.

Potrivit experților în medicină naturopată, Onconovical este un remediu excelent pentru bolnavii cu afectiuni diverse, întrucât ar putea reduce procesul de multiplicare a celulelor haotice de la nivelul gurii, laringelui, esofagului, dar și din alte zone, are efecte antioxidante, astfel că întărește sistemul imunitar. Ba mai mult, îmbunătățește calitatea vieții a bolnavilor, astfel că vor face față efectelor date de boală.

Onconovical ajută, printre altele, la reglarea nivelului de colesterol, dar și al glucozei din sânge, a tensiunii arteriale

și, de asemenea, purifică sângelui și menține funcționarea optimă a sistemului nervos, în cazul persoanelor de vârsta a treia.

 

Onconovical – ce conține acest remediu naturist și ce rol au ingredientele pentru organism

Principalul ingredient regăsit în compoziția Onconovical este extractul de sâmburi de caisă, care au un aport bogat de vitamina E, dar și de amigdalină. Astfel, acest remediu ajută la prevenirea îmbătrânirii celulare, ar putea reduce celulele rele și este posibil sa inducă moartea programată a celulelor haotice, cel puțin în cazul anumitor afectiuni rele.

Usturoiul

negru este, de asemenea, un alt ingredient din compoziția Onconovical, acesta fiind o sursă excelentă de calciu, seleniu, fosfor, vitamina B6, astfel că ajută la prevenirea apariției afecțiunilor cardiovasculare, dar și a tumorilor, elimină paraziții intestinali. Studii de specialitate au arătat, de asemenea, că poate reduce riscul de îmbolnăvire si aparitia bolilor grave, între care de colon, de prostată ori de tumori rectale.

Astragalus este, de asemenea, regăsit în compoziția Onconovical. Având proprietăți antiinflamatorii, antibacteriene, antioxidante, acest remediu sută la sută

natural ajută la ameliorarea simptomelor persoanelor care suferă de afecțiuni ale inimii.

În compoziția Onconovical se mai găsește, de asemenea, pulbere din ramuri de vâsc, pulbere din polen, oțet de Kombucha, pulbere din rădăcină de Atragalus, orz verde, castravete amar, Reishi, Aronia, Cactus, ceai verde, ghimbir, busuioc, ardei iute ori polen, acestea având rolul de a transforma acest remediu naturist în unul dintre cele mai apreciate și recomandate în cazul persoanelor ce se confruntă cu afecțiuni oncologice.

Onconovical – mod de administrare

Acest supliment alimentar revoluționar

obținut din 19 ingrediente active se administrează în doză de șase capsule pe zi, timp de 90 de zile. Uneori, însă, doza poate fi redusă la trei luni ori se poate întinde chiar și pe un an de zile, timp în care se pot administra și nouă pastile pe zi. Ca efectele să fie vizibile, bolnavii trebuie să adopte o alimentație sănătoasă, bazată pe fructe, legume.

Disponibil in Farmaciile Catena alaturi de cartea „Alimentatia Anticancer” gratuită la pachetul de 2 Flacoane comandate.

Mai multe detalii pe www.onconovical.ro sau la tel. 0723.269.701 

Ultimele stiri

Parteneri