vineri, iunie 9, 2023

Traumatizant! O femeie a trecut printr-o experiență traumatizantă, în timpul unui RMN, la o clinică privată din Craiova.

Coșmarul femeii de 52 de ani a avut loc la finalul lunii februarie. Având dureri la o mână, aceasta a decis să meargă să își facă un RMN, la o clinică privată.

O femeie s-a ales cu o arsură de gradul 3 în timpul RMN-ului, la o clinică privată | replicaonline.ro

Traumatizant! O femeie a suferit arsuri de gradul 3, în timpul unui RMN

Din păcate, însă, în timpul examinării, însă, s-a ales cu grave arsuri de gradul 3 la umăr. Rana provocată de aparat a fost atât de adâncă încât a fost nevoie să fie operată de urgență.

„M-a întins pe acel pat suport ce este, mi-a pus aparatura pe partea stânga la umăr și apoi pe partea dreapta o centură. A început funcționarea aparatului, dar după vreo 5 minute, aparatul a început sa ardă foarte rău. Pe toată partea dreaptă”, spune pacienta.

În momentul în care i-a fost administrată substanța de contrast, pacienta i-a spus medicului că nu se simte bine, dar procedura a continuat.

Timp de mai multe zile, femeia a stat internată în clinica de Chirurgie Plastică de la Spitalul Județean de Urgență Craiova.

Din cauza arsurii provocate de aparat femeia nu-și mai poate mișca brațul la capacitate maximă.

Femeia a obținut și un certificat medico-legal, din care rezultă că are nevoie de 30 de zile de îngrijiri medicale.

Acum, femeia și-a angajat un avocat și este hotărâtă să dea în judecată clinica privată din Craiova, pentru că, spune ea, în urma investigațiilor pe care le-a făcut, a aflat că și alți pacienți au trecut prin același coșmar.

Potrivit antena3.ro, reprezentanții clinicii spun că regretă incidentul și au deschis o anchetă internă.

Potrivit acestora, arsurile care apar în timpul investigațiilor RMN sunt extrem de grave și sunt cauzate de faptul că pacienții nu apasă la timp butonul de panică.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

V-ar mai putea interesa:

spitale private