marți, iunie 6, 2023

Ultimele imagini cu Freddie Mercury în viață. Freddie a fost un cântăreț britanic, compozitor, producător de discuri și solistul trupei rock Queen.

A rămas unul dintre cei mai buni cântăreți din toate timpurile, a făcut istorie cu Queen, dar din păcate a murit la începutul anilor 90 din cauza bronhopneumoniei cauzate de SIDA.

În ultimii ani, cântărețul a fost activ și chiar a înregistrat cu trupa un album celebru. În clipurile oficiale ale melodiilor de pe album, muzicianul arăta deja slăbit, din cauza bolii.

Te-ar mai interesa: Predicții Cristina Demetrescu: România, transformă...

Pe 28 august 1991, Jim Hutton a făcut aceste fotografii partenerului său Freddie Mercury, în grădina casei sale. Acestea au fost ultimele instantanee cunoscute ale zeului muzicii.

Trei luni mai târziu, pe 24 noiembrie 1991, legendarul artist a murit la vârsta de 45 de ani de la o bronhopneumonie complicată cauzată de HIV.

Freddie Mercury, numit de catre britanici zeul muzicii, a fost surprins in ipostaze rare, cu putin timp inainte de a muri. Componentul trupei Queen a murit la data de 24 noiembrie 1991, cand avea doar 45 de ani, informeaza B1.

In primavara anului 1987, la putin timp dupa Paste, Freddie Mercury a fost diagnosticat cu SIDA. Legendarul artist a incetat din viata din cauza bronhopneumoniei cauzata de SIDA.

Te-ar mai interesa: Ce este cancerul rectal și cum se diferențiază de ...

Recent, in presa au aparut imagini inedite cu Freddie Mercury, facute cu cateva luni inainte de decesul artistului.

În ce ipostază a fost surprins, cu puțin timp înainte de a muri

Fotografiile ii apartin lui Jim Hutton, ultimul partener de viata pe care artistul l-ar fi avut. In poze, Freddie apare in gradina casei sale, cu zambetul pe buze, insa foarte slabit, boala fiind deja intr-un stadiu avansat.

Jim Hutton a confirmat că acestea au fost într-adevăr unele dintre ultimele imagini cu starul „We Will Rock You”, descriind momentul exact în care fotografiile au fost făcute în cartea sa, Mercury and Me.

Te-ar mai interesa: Incredibil dar adevărat! Tatăl acestui copil nu s-...

„În vara aceea Freddie a pozat pentru o cameră pentru ultima oară – a mea”, a spus Jim.

„S-a întâmplat așa: eram în grădină și fotografiam câteva dintre florile care înfloreau și Freddie s-a îndreptat spre mine. Am antrenat obiectivul – a vrut să se întoarcă puțin, ca să nu fie un prim plan.

„Apoi a stat în timp ce eu am făcut patru poze și a reușit să zâmbească pentru fiecare”.

Te-ar mai interesa: Avertismentul experților: Cea mai mortală boală in...

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private