Sari la conținut

Vaccinată cu doza trei, la 100 de ani. „Vreau să mă păzesc singură de boală. Fiecare își are grija lui”

Vaccinată cu doza trei, la 100 de ani. „Vreau să mă păzesc singură de boală. Fiecare își are grija lui”.

O femeie din Piatra-Neamț a hotărât să își facă și a treia doză de vaccin (booster), deși are frumoasa vârstă de 100 de ani. Maria Pantazi a solicitat prezenţa unei echipe medicale la domiciliu, unde s-a realizat și vaccinarea.

Femeia a mărturisit că a ajuns la vârsta de 100 de ani, în ciuda faptului că a fost foarte bolnăvicioasă, cu ajutorul încrederii în medici și medicamente.

Vaccinată cu doza trei, la 100 de ani. „Vreau să mă păzesc singură de boală”

„De-a lungul vieții am fost o persoană bolnăvicioasă, am avut meningită pe vremea când antibioticele erau rare, am avut hepatită, am suferit cu rinichii și de peste 20 ani am o bronșită cronică obstructivă.

Dar ceea ce m-a ținut în viață a fost încrederea în medici și medicamente. La vârsta noastră sunt foarte importante și necesare. M-am vaccinat pentru că vreau să mă păzesc singură de boala.

Nu prea știu ce fac alții, nu pot controla ce vor sau nu, ce fac sau nu. Așa că fiecare își are grija lui” a fost declarația Mariei Pantazi, preluată și de pagina oficială Ro Vaccinare.

Ar putea fi o imagine cu 2 persoane şi persoane stând jos

Prefectul din Neamț, George Lazăr, a fost prezent la domiciliul femeii în vârstă de 100 de ani. Acesta a felicitat-o pentru decizia de sa și consideră că este un „gest de normalitate”.

„Pentru dânsa, vaccinul ţine de normalitate. Aşa că astăzi, în urma solicitării pe care a făcut-o, doamna Maria Pantazi a primit doza booster a vaccinului anti-COVID.

Îmi doresc ca în comunitatea noastră să existe mai mulţi oameni care să se gândească, în primul rând, la sănătatea lor.

Să înţeleagă că efectele trecerii prin boală pot fi unele grave, că pot rămâne cu sechele. Să înţeleagă că cea mai uşoară formă de protecţie este vaccinul”, a declarat prefectul.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel