Sari la conținut

Medic român: Ești constrâns să te vaccinezi cu un vaccin ”sigur” apoi tot trebuie să porți mască. Situație aberantă

Din cuprinsul articolului

Vaccinul Covid. Medicul Adina Alberts a postat un mesaj controversat, pe Facebook, cu referire la vaccinul Covid. Medicul a spus că i se pare aberant să fii constrâns să te vaccinezi cu un vaccin considerat sigur și apoi să fii nevoit să porți mască în continuare. 

”Ce situație abertantă! Ești constrâns să faci un vaccin ”sigur” pentru o boală ”cruntă” pentru care trebuie să te testezi ca să știi dacă o ai….Sau dacă ai avut-o. Iar după ce te-ai vaccinat ”sigur”, trebuie să porți în continuare mască pe stradă”, a scris dr. Alberts.

Vaccinul Covid și purtarea măștii

Chirurgul plastician dă de înțeles, într-o altă postare, că recomandările Organizației Mondiale a Sănătății nu sunt chiar sigure.

”OMS a anunțat că după vaccinare anti SARS-COV2, cei vaccinați vor trebui să continue să poarte măști.
Același OMS care în februarie-martie sfătuia întreaga planetă să nu utilizeze măștile pentru că oamenii care o vor face se vor îmbolnăvi!
Același OMS care a scos din schemele de tratament hidroxiclorochina și “ne-a băgat pe gât” remdesivirul … Aproape ineficient. Același OMS care nu a permis luni de zile utilizarea testelor rapide antigen, considerând, total abuziv și eronat, că doar testarea PCR este potrivită pentru a pune un diagnostic de COVID. Numai atunci când un mare consorțiu american a comandat câteva milioane de teste rapide antigen din Coreea de Sud, doar atunci OMS-ul a catadicsit să aprobe, cu jumătate de gură, utilizarea lor.
Același OMS care ține în fruntea sa un personaj bizar, cu veleități de dictator, fără studii medicale. Dr Tedros Adhanom Ghebreyesus. Analizând CV-ul acestuia găsit pe internet (dacă acesta nu minte), Directorul General al OMS are o facultate de biologie făcută în Etiopia, un master in imunologie și un doctorat în sănătate comunitară. Și toată viața lui a făcut DOAR politică. O politică etiopiană în care drepturile omului sunt încălcate permanent, iar opozanții sunt încarcerați și omorați. (sursă wikipedia)
Iată cine are grijă de sănătatea mondială,” a continuat dr. Alberts.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel