Sari la conținut

Valeriu Gheorghiță, soluții pentru cei care se tem de ace: Vom avea locații pe stadioane, în gări, la mare, la munte, în aeroporturi…

Valeriu Gheorghiță, soluții pentru cei care se tem de ace: Vom avea locații pe stadioane, în gări, la mare, la munte, în aeroporturi…

În cadrul unei conferințe de presă susținută marți, 25 mai, Valeriu Gheorghiță aexplicat de ce campania de vaccinare anti-covid are locații diferite decât cele strict sanitare. Potrivit șefului CNCAV, unii oameni se tem de înțepături, de ace, de medici, așa că în medii diferite își pot schimba starea de spirit.

Valeriu Gheorghiță, soluții pentru cei care se tem de ace

Prin urmare, dr. Valeriu Gheorghiță a dat asigurări că vor fi organizate centre de vaccinare în locații atipice: gări, muzee, aeroporturi, dar și la munte sau la mare.

„Ideea este de a distanța acest proces al vaccinării de un gest medical propriu-zis. Pentru că sunt persoane care evită să se prezinte într-un spital, care au o serie de temei față de înțepături, față de ace, față de tratamente sau de medici și atunci ar fi alte locații potrivite.

Vă dau exemple: muzee, găsi, aeroporturi, stadioane, diverse localități turistice, pe litoral, la munte, acolo unde există o interacțiune crescută între persoane”, a explicat șeful campaniei de vaccinare.

Potrivit șefului CNCAV, când vor fi ridicate o serie de restricții, oamenii vor interacționa mai mult. Prin urmare, vor fi identificate acele zone în care există o interacțiune de persoane și să se ajungă, apoi, cu vaccinul în zona respectivă.

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: