joi, octombrie 22, 2020

Celulita, un inamic persistent, agasant, de care toate femeile se tem si de care majoritatea femeilor au parte de-a lungul vietii, are in sfarsit un adversar care o poate invinge: tratamentul Velashape.

Ne dorim, indiferent de sezon, un corp tonifiat, cu o piele perfecta, fara aspect de coaja de portocala. Uneori insa, incercam atat de multe metode de a scapa de celulita, care nu dau rezultate, incat ne resemnam si acceptam ca am fost invinse in lupta cu acest aprig inamic.

Citește și:

Totusi, pana sa abandonezi lupta impotriva celulitei, poti incerca si tratamentul Velashape 3, recomandat de specialistii din domeniu. Velashape 3, cea mai noua metoda nonchirurgicala de tratare a celulitei si laxitatii cutanate, are in prezent peste 5 milioane de tratamente realizate la nivel global. Avand la baza zeci de studii clinice, Velashape 3 s-a demonstrat a fi un tratament celulita complex, cu rezultate rapide. Tratamentul s-a dovedit a fi mai eficient decat alte metode de tratare a celulitei, precum criolipoliza, endermologia sau cavitatia, prezentand riscuri mult mai reduse in comparatie cu lipoaspiratia chirurgicala.

Citește și:

Ce zone putem trata cu Velashape 3? Tratamentul lupta contra celulitei si laxitatii cutanate de pe: abdomen, coapse, regiunea fesiera, gambe sau brate. In urma cercetarilor facute s-a demonstrat ca prin intermediul acestui tratament s-a putut obtine o diminuare de peste 2 cm din circumferinta abdomenului si peste 1.5 cm la nivelul coapselor.

Avantajul este ca rezultatele incep sa apara chiar dupa prima sedinta a tratamentului, mai ales in ceea ce priveste textura pielii. La 8 saptamani de la inceperea tratamentului pot fi observate rezultatele imbucuratoare, reducerea semnificativa a tesutului adipos dar si a laxitatii cutanate. Bineinteles, tratamentul vine la pachet cu cerinta unei alimentatii corecte si a activitatii sportive, care au rolul de a sustine si a prelungi rezultatele tratamentului Velashape 3.

Citește și:

Velashape 3 a primit validare si din partea unui numar mare de vedete, care au apelat la acest tratament pentru a scapa de celulita. Aparitiile impecabile in reviste ale femeilor celebre nu sunt sustinute in mod natural, acestea apeland adesea la cele mai noi si inovative tratamente de infrumusetare precum Velashape 3.

Parteneri--