Sari la conținut

Verdictul șocant al unui expert FBI: ”Mădălina Manole nu s-a sinucis! Sunt 23 de probe care arată că a fost omorâtă”

Ieri, pe 14 iulie 2022, Mădălina Manole ar fi împlinit 55 de ani. Tot într-o zi de 14, regretata artistă ar fi decis să îşi pună capăt zilelor. La 12 ani de la decesul „fetei cu părul de foc”, un expert FBI susţine că aceasta nu s-ar sinucis, ci ar fi fost ucisă.

Pe 14 iulie 2010, Mădălina Manole a fost găsită fără suflare de soţul ei, în propria locuinţă. La acel moment, cazul artistei a şocat o ţară întreagă.

La acel moment, anchetatorii spuneau faptul că aceasta a mai încercat să se sinucidă şi pe 17 iunie, în timp ce unul dintre apropiaţi vorbesc despre prea mult paracetamol, luat din greşeală în timpul unei răceli. Unii amintesc despre o viaţă perfectă şi despre o femeie ambiţioasă, frumoasă şi energică.

Expert FBI: ”Nu s-a sinucis. A fost omor!”

Mihaela Brooks, expert profiler pentru FBI, a vorbit în cadrul emisiunii Sinteza Zilei, despre expertizele extrem de elaborate, care au dus la concluzia şocantă, că Mădălina Manole nu s-ar fi sinucis.

”Nu numai că sunt foarte sigură, dar concluzia mea a fost confirmată de absolut toţi experţii internaţionali, în toate domeniile din medicină Legală, toxicologie, şi aşa mai departe. Mai recent, spre marea mea bucurie, experţii români pe care îi aduc în toxicologie şi medicină legală, chiar interpretarea urmelor la faţa locului, au început să îmi dea dreptate şi spun că, nu numai că sunt mari semne de întrebare, dar unii dintre ei deja au confirmat că a fost omor.

Sunt 23 de probe care arată că Mădălina Manole nu s-a sinucis

Acum câţiva ani, am menţionat, pe scurt, 23. Din punct de vedere medico-legal, pe esofagul ei existau zgârieturi. Nu erau chimice, de la otravă. Deci, nu ai cum să comiţi un asfel de act şi să te zgârii pe esofag, doar dacă cineva ţi-a băgat ceva pe gât. Şi nu sunt cei de la salvare care au încercat să o resusciteze. Intubarea pe care cei de la salvare au făcut-o, şi scrie chiar şi în fişa medicală, este o intubare care merge până la epiglotă, deci nu avea cum să ajungă până la esofag.

Din punct de vedere toxicologic, cantitatea de substanță pe care cică ea ingerat-o, este atât de mare, încât putea să să ucidă elefanți. Dar această substanță, ca și orice substanță pe care tu o iei pentru a comite un astfel de caz, indiferent că tu ai dorința de a comite actul, organismul tău spune nu. Deci sunt niște reacții ale organismului care nu au fost prezente la ea, în primul rând.

Din punct de vedere criminalistic, sunt niște amprente care au fost plantate. De fapt, este o singură amprentă la fața locului care aparține Mădălinei. La degetul mare, la cum a ținut să spun recipientul, dar nu există nicio urmă de amprentă, deci ea nu avea cum să ţină un recipient cu un singur deget. Nu mai spun de urma de pe pahar.

Din punct de vedere psihologic, există așa-zisul SMS la ora 02:32. Medicul legist la fața locului și inclusiv medicul de pe salvare care a fost la până în ora 7 dimineața acolo, au menționat că era în ligiditate totală, inclusiv membrele inferioare. Deci de la 7 la 2, 5 ore, da? 02:32 dimineața, 4 ore jumătate. Ligiditatea aceasta generală intervine între 6-8 ore, deci ea nu avea cum în 4 ore jumătate, să aibă o ligitate general.

Din punct de vedere psihologic, în primul rând că nu s-a făcut, pe lângă autopsia psihologică… Dacă vă aduceți aminte așa-zisul SMS, bilet de adio, nimeni nu este de vină. Motivul este că >.

Experţii din India numesc cazul morţii Mădăline Manole unic în lume

Pe 3 iulie am fost invitată în India, de guvernul indian să prezint acest caz și cazul mezzosopranei (n.r Maria Macsim Nicoară), la 500 de experți din toate domeniile din India, de o agenție și pot să fac dovadă la asta. Au fost foarte interesați de aceste două cazuri, pentru că le numesc unice în lume. Mi s-a adresat o întrebare extraordinară: Care a fost elementul la fața locului care ţie ți-a dat de înțeles că ea de fapt nu s-a sinucis, din punct de vedere psihologic. Ne referim la SMS, și răspunsul meu a fost acesta: În SMS scrie: nu mai mă suport fizic. La locul faptei, dacă urmăriți întreaga casă, peste tot erau fotografiile ei. Fotografii în dormitor, pe hol, tablouri mari, nu doar fotografii mici. Cineva care nu se suportă fizic din niciun punct de vedere, nu se vede peste tot în casă.

Nu mai spun că ancheta nu a fost făcută propriu-zis şi a creat un precedent pentru alte cazuri. Dacă acest caz de renume nu a fost rezolvat, şi eu pot să omor pe careva şi să nu se rezolve„, a declarat Mihaela Brooks, expert FBI, în exclusivitate la Antena 3.

Etichete:

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel