joi, ianuarie 28, 2021

Veste tristă. Actor celebru, internat și conectat la aparate.

Din nefericire, Gheorghe Visu a fost internat în spital și conectat la aparate de oxigen. În urma unei postări pe pagina sa de socializare, îndrăgitul actor și-a îngrijorat admiratorii.

„Cârlan bătrân atașat la perete… îmbătat de oxigen noaptea ca privighetoarele hoațele”, a fost mesajul actorului pe pagina sa de socializare.

Actorul nu a făcut alte declarații și nici apropiații acestuia sau familia nu au oferit informații oficiale. O foarte apropiată prietenă a lui Gheorghe Visu, Carmen Tănase, a declarat că nici ea nu știe care este satrea reală de sănătate a bunului său prieten.

„Nu stiu ce sa va spun cu certitudine, care este in prezent starea lui Geo. Am citit duminica noapte, tarziu, postarea lui de pe Facebook, unde pare ca lasă să se înțeleagă că s-a îmbolnavit de COVID. Pe de alta parte, Geo are ceva probleme pulmonare mai vechi și mă gândesc ca i-or da de furcă în perioada asta mai aparte.

Îl voi suna în cursul zilei de astăzi, atunci când voi considera ca poate vorbi. Voi încerca ca telefonul meu sa pice între programul vizitelor medicilor. Și voi refuza să mă gândesc la lucruri neplacute”, a declarat Carmen Tanase, potrivit DC News.

Gheorghe Visu, operat la plămâni în urmă cu 11 ani

Gheorghe Visu a mai fost internat și în 2009, după ce a fost diagnosticat cu pneumotorax– o stare patologică care constă în acumularea de aer sau de gaze în cavitatea pleurală. După operație, el a renunțat și la un viciu mai vechi, fumatul.

Toți admiratorii săi s-au grăbit să-i facă urări de sănătate. Alături de Gheorghe Visu sunt și colegii de breaslă. Cântăreţul folk Nicu Alifantis, actorii Vlad Rădescu, Crenguţa Hariton, Andreea Gramoşteanu şi Mihaela Teleoacă și regizorul Gianina Cărbunariu, i-au trimis mesaje optimiste și încurajatoare.