Sari la conținut

Vestea zilei despre Dan Negru! Soția sa, de profesie medic, a intervenit la timp. Ce a pățit vedeta TV

Vestea zilei despre Dan Negru! Soția sa, de profesie medic, a intervenit la timp. Ce a pățit vedeta TV

Detalii cumplite venite chiar de la Dan Negru! Cunoscutul prezentator TV a povestit tot ce s-a întâmplat. Probleme a fost extrem de serioasă, după ce mâncat i s-a făcut rău.

Plecat la sfârșitul anului trecut în India, în vacanță, alături de familia sa, Dan Negru a fost la un pas de dezastru, așa cum el însuși a povestit. A avut proasta inspirație să cumpere mâncare de pe stradă.

Prezentatorul TV a povestit că, în timp ce se plimba prin orașul New Delhi, s-a oprit să-și cumpere de mâncare de la tarabele amenajate în cadrul festivalului „Street Food”.

La puțin timp după ce mâncat i s-a făcut atât de rău. Soția lui, medic de profesie, a intervenit imediat.

Dan Negru: Am luat cred că vreo 100 de pastile și a doua zi mi-a trecut

„Nu sunt mulți români în New Delhi, dar cu ăia puțini m-am întâlnit datorită social media. Am fost totuși la un pas de dezastru când nu m-am putut abține și am încercat un fel de mâncare de pe stradă, de la Street Food. Am simțit după o oră că-mi fuge pământul de sub picioare de rău ce-mi era, dar m-a salvat soția mea care, medic fiind, pleacă mereu cu un bagaj ticsit de medicamente. Am luat cred că vreo 100 de pastile și a doua zi mi-a trecut”, a spus Dan Negru, pe rețelele sociale.

Dan Negru, care a sărbătorit Revelionul în India, a vizitat mai multe locuri emblematice din Delhi, printre care și memorialul lui Mahatma Gandhi, un loc de pelerinaj pentru indieni.

În locul sacru se află doi copaci, unul dintre ei fiind plantat de Nicolae Ceaușescu.

„Ăsta e memorialul lui Mahatma Gandhi, unul dintre cele mai căutate locuri din India. (…) În fața memorialului părintelui națiunii, cum e numit Mahatma Gandhi, e un copac plantat de Ho Chi Minh și mai este încă unul, cel de acolo. Doi copaci, atât! Ăștia doi sunt în fața memorialului părintelui națiunii indiene! Hai să vi-l arăt pe al doilea, că merită. Țineți-vă bine!”, spunea Dan Negru în clipul postat pe Facebook.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel