vineri, iunie 9, 2023

Cântăreața a suferit o serie de bătălii în viața ei, inclusiv probleme de sănătate și un fost soț abuziv, dar durerea ei nu s-a oprit aici.

Tina Turner a suferit mai mult decât majoritatea în cei 83 de ani ai săi.

Cântăreața s-a luptat cu cancerul, un accident vascular cerebral și o insuficiență renală la apogeul carierei sale, dar a trăit și cu o formă de sindrom de stres post-traumatic, care provine din abuzurile domestice pe care le-a suferit din partea primului ei soț, Ike Turner.

Dar durerea nu s-a oprit aici, Tina pierzând în mod tragic un al doilea copil cu doar câteva luni înainte de moartea ei.

Moartea tragică a fiului ei, Ronnie, care a fost găsit mort în fața casei sale din Los Angeles, a fost ultimul dintr-o serie de evenimente îngrozitoare prin care a trecut cântăreața.

Fiul ei, în vârstă de 62 de ani, care a decedat în decembrie după ce „a respirat cu greu” și a fost „găsit fără reacție de către vecini”.

Inițial nu a fost dezvăluită cauza morții, dar biroul medicului legist din Los Angeles County Medical Examiner-Coroner a emis ulterior concluziile.

Ronnie ar fi suferit de ‘complicații ale cancerului de colon’, precum și de ‘boală cardiovasculară aterosclerotică’.

Boala reprezintă o acumulare de plăci de colesterol în pereții arterelor care cauzează obstrucția fluxului sanguin, după cum relatează Page Six.

Împărtășind o fotografie emoționantă cu un portret alb-negru după moartea sa, Tina a apărut cu ochii bine închiși în timp ce îi aducea un omagiu „iubitului” ei copil.

„Ronnie, ai părăsit lumea mult prea devreme. Îndurerată, închid ochii și mă gândesc la tine, fiul meu iubit”, a scris ea alături de fotografie.

Aceasta a fost cea mai recentă suferință pentru Tina în ultimii ani. În 2018, cântăreața l-a pierdut pe celălalt fiu al ei, Craig, după ce acesta s-a sinucis.


Cel mai trist moment al meu ca mamă

În timp ce îi împrăștia cenușa pe coasta Californiei, în 2018, ea a scris: „Cel mai trist moment al meu ca mamă.

„Joi, 19 iulie 2018, mi-am luat un ultim rămas bun de la fiul meu, Craig Raymond Turner, când m-am adunat cu familia și prietenii pentru a-i împrăștia cenușa în largul coastei Californiei.

„Avea 59 de ani când a murit atât de tragic, dar va fi întotdeauna copilul meu”, a scris ea pe Twitter.

Tina l-a născut pe Craig când avea 18 ani – înainte de căsătoria cu Ike Turner. După ce s-au căsătorit, Ike l-a adoptat pe fiul ei, iar Craig i-a luat numele de familie.

Însă tatăl biologic al lui Craig a fost saxofonistul de la Kings of Rhythm, Raymond Hill, care a fost membru al trupei lui Ike.

Raymond și Tina – pe atunci cunoscută sub numele de Little Ann – au avut o relație în 1957, când ea avea doar 17 ani și era o nouă cântăreață de acompaniament pentru trupa lui Ike Turner. Raymond a murit în 1996 din cauza unei insuficiențe cardiace la vârsta de 62 de ani. Tina a fost căsătorită cu Ike între 1962 și 1978.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

V-ar mai putea interesa:

spitale private