miercuri, noiembrie 30, 2022

VIDEO | Cher are un iubit cu 40 de ani mai tânăr. Iată imagini cu cei doi îndrăgostiți. Cu ce se ocupă iubitul celebrei cântărețe.

 

Cunoscuta cântăreață Cher, în vârstă de 76 de ani, și producătorul muzical american Alexander Edwards, în vârstă de 36 de ani, au fost văzuți recent ieșind dintr-un restaurant din Hollywood, California.

Firește că imediat a apărut zvonul cum că între ei ar fi mai mult decât o relație de prietenie.

Te-ar mai interesa: Urmează și o criză uriașă de medicamente… Dr...

Potrivit harpersbazaar.com.au, la 76 de ani, Cher și-ar fi găsit un nou iubit. Cântăreața ar avea acum o relație cu fostul iubit al lui Amber Rose, Alexander „AE” Edwards.

Zilele trecute, interpreta piesei „Believe” a fost surprinsă plecând de la Craig’s, un restaurant preferat de vedetele de peste Ocean, de mână cu bărbatul cu 40 de ani mai tânăr decât ea, notează harpersbazaar.com.au.

Edwards a fost surprins sărutându-i afectuos mâna cântăreței de 76 de ani, în timp ce se aflau în mașină.

S-ar părea că cei doi îndrăgostiți și-au potrivit și outfit-urile. Cher a purtat un top din piele, pe care l-a asortat cu un sacou negru deschis și pantaloni largi.

Te-ar mai interesa: Trei băuturi asociate cu o acumulare masivă de pla...

La rândul său, noul iubit a avut o cămașă neagră din piele, pantaloni negri și un palton până la genunchi – negru, firește, ca și cântăreața.

Așadar, Cher nu se mai întreabă „Dove L’Amore”, căci s-ar părea că a găsit-o. Niciodată nu-i prea târziu. 🙂

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private