marți, iunie 6, 2023

Sting, apel la pace: „Noi, toţi, ne iubim copiii. Opriţi războiul”. Dar am putea fi salvați, tu și cu mine / Dacă și rușii și-ar iubi copiii.

Sting, faimosul cântăreț britanic în vârstă de 70 de ani, a făcut un apel la solidaritate şi la donaţii cu poporul ucrainean.

Sting a interpretat melodia Russians, scrisă în 1985, în perioada Războiului Rece.

„Împărtășim aceeași biologie, indiferent de ideologie / Dar am putea fi salvați, tu și cu mine / Dacă și rușii și-ar iubi copiii”.

Te-ar mai interesa: Horoscop 6 iunie. Se anunță o sumă mare și neaștep...

Acestea sunt versurile celebrului hit din epoca Războiului Rece ”Russians” interpretat de Sting.

Sting, apel la pace: „Noi, toţi, ne iubim copiii. Opriţi războiul”

Cântărețul a făcut un apel la pace și a tran smis un mesaj emoționant pentru ucraineni.

„Rareori am cântat această melodie în anii mulţi de când a fost scrisă, pentru că nu m-am gândit niciodată că va mai fi relevantă. Dar, în contextul deciziei sângeroase şi îngrozitor de greşite a unui om de a invada un vecin paşnic, neameninţător, cântecul este, din nou, o pledoarie pentru umanitatea noastră comună”, a spus Sting.

„Pentru curajoşii ucraineni care luptă împotriva acestei tiranii brutale şi, de asemenea, pentru mulţi ruşi care protestează faţă de această grozăvie, în ciuda ameninţării cu arestarea şi închisoarea – Noi, toţi, ne iubim copiii. Opriţi războiul”, a mai scris acesta, pe contul său de Facebook.

Te-ar mai interesa: Setea excesivă care nu poate fi potolită: Din ce c...

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private