Sari la conținut

„Violența în familie”, un fenomen complex! O femeie și-a bătut soțul până l-a băgat în spital

„Violența în familie”, un fenomen complex! O femeie și-a bătut soțul până l-a băgat în spital

Un bărbat și-a reclamat nevasta la poliție, sâmbătă seară, pentru a-și reclama propria soție. Răduțeanul, în vârstă de 57 de ani, le-a povestit polițiștilor sosiți la fața locului că nevasta sa, în vârstă de 53 de ani, l-a luat la bătaie chiar pe aleea din spatele blocului.

Venit de circa două săptămâni din străinătate, unde a muncit o perioadă de timp, bărbatul s-a certat cu soția sa cu o zi înainte, motiv pentru care a consumat băuturi alcoolice. Potrivit monitorulsv.ro, certurile dintre cei doi soți au plecat de la faptul că femeia își bănuiește bărbatul de infidelitate. Mai mult, îl acuză pe acesta că cheltuie banii în mod necugetat și consumă prea mult alcool. Iar soțul susține, de asemenea, că bea alcool, pentru că nu mai suportă certurile venite din partea soției.

„Violența în familie”, un fenomen complex! O femeie și-a bătut soțul până l-a băgat în spital

Bărbatul a fost trimis la spital pentru îngrijiri medicale, pentru că prezenta urme de violență la nivelul arcadei drepte. Mai mult, polițiștii i-au cerut să meargă și la un medic legist și să-și scoată un certificat medico-legal care va fi anexat dosarului penal care a fost întocmit.

Polițiștii au considerat că nu există risc iminent asupra vieții și integrității victimei. Prin urmare, nu a fost necesară emiterea unui ordin de protecție provizoriu, pe care bărbatul nici nu l-a cerut. Soția sa este cercetată acum pentru comiterea infracțiunii de ”violență în familie”.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel