marți, august 9, 2022

Viorel Lis, în spital. Iată ce spune soția sa despre starea de sănătate a fostului primar general al Bucureștilor. Într-o postare pe rețeaua de socializare…

Viorel Lis este din nou internat în spital. Anunțul a fost făcut chiar de către soția lui, Oana Lis, în urmă cu puțin timp. Se pare că fostul edil al Capitalei nu se simte deloc bine și a fost nevoie de spitalizare.

Oana Lis a dat detalii despre starea lui de sănătate și cere lumii să se roage pentru soțul ei.

Te-ar mai interesa: Un neurolog renumit susține că anumite alimente po...

Se luptă zilnic pentru viață

În vârsta de 78 de ani, Viorel Lis se luptă în fiecare zi pentru viața lui. De curând, Oana Lis a postat un mesaj pe rețelele de socializare în care anunță că de luni este internată în spital cu Viorel, asta din cauza problemelor de sănătate pe care bărbatul le are.

Oana Lis face un apel disperat oamenilor care o urmăresc. Aceasta cere oamenilor să se roage pentru sănătatea lui Viorel Lis și este în continuare optimistă, în ciuda strii grave în care se află fostul edil.

Soțul Oanei nu se mai poate deplasa singur și necesită îngrijiri mediale. De asemenea, el beneficiază și de sprijinul și ajutorul nelimitat al Oanei Lis.

Te-ar mai interesa: Lună Plină în Vărsător. Atenționare pentru o zodie...

Ce scrie Oana Lis pe rețelele de socializare

„Viața nu e lapte și miere… decât in social media, în filme și in poveștile Disney!!!…

In realitate lucrurile ni-i se întâmpla și cu bune și cu mai putin bune…

Asa că voiam să vă zic că de luni sunt internată intr- un spital de recuperare cu Viorel ca i s-a degradat foarte mult starea intr o săptămână…

Nu mai poate merge singur deloc și dacă e vreo sansa ca să se recupereze si sa nu cada la pat, trebuia să fac asta pentru el si bineînțeles am si eu durerile mele de tratat…..

Te-ar mai interesa: Doliu uriaș în lumea cinematografiei. O actriță le...

Voiam să vă rog să vă rugați ptr el și să-i transmiteți un gând bun pentru ca eu cred in energii si daca sunteti aici pe pagina mea…

Aveti energie bună in suflet…si cu ajutorul medicilor si asistenților de recuperare de aici, cu ce pot eu să fac si cu susținerea voastră energetică care a mai funcționat…

Eu sper într-o ameliorare pentru ca calitatea vietii contează la orice vârstă.

Te-ar mai interesa: Medicii trag semnalul de alarmă! Atenție la aceste...

Doamne ajută!’’, a transmis Oana Lis pe rețelele de socializare”, notează spynews.ro. 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private