luni, mai 23, 2022

Volodimir Zelenski, președintele Ucrainei, susține că are dovezi concrete cu care poate dovedi faptul că ordinul lui Putin nu a fost întâmplător, ci a fost un plan bine gândit și organizat în prealabil.

Astfel, Volodimir Zelenski subliniază faptul că președintele Rusiei, Vladimir Putin, încalcă până și regulile războiului. Conflictul stârnit de Putin a îngrozit toată lumea, iar mulți ucraineni au fugit de ceea ce numeau „acasă” pentru a-și salva viețile.

Te-ar mai interesa: Destăinuirea care a uimit lumea. Asistentă: „Am su...

Totuși, Ucraina rămâne puternică în fața agresiunii declanșate de Putin.

Zelenski: „Totul a fost planificat!”

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, afirmă că are dovezi privind faptul că Vladimir Putin a premeditat războiul și invadarea țării sale. Într-un mesaj pe Facebook adresat poporului ucrainean, președintele Zelenski a declarat că a ajuns la această concluzie în baza informațiilor obținute după ce sute de prizonieri ruși au fost audiați, comunică RRA.

„Militarii ruși care au fost luați prizonieri de luptătorii ucraineni, sute și sute dintre aceștia, piloți de avioane care au bombardat orașele noastre, poporul nostru pacifist au fost audiați.

Te-ar mai interesa: Beneficiile neștiute pe care le au MĂSLINELE. DE c...

Le-am ascultat mărturiile, am văzut documente, hărți, planuri care nu au fost făcute ieri. Aceasta nu este o improvizație, acesta este război. Au pregătit războiul în acest fel crud și cinic, conștienți că încalcă până și regulile războiului. Totul a fost planificat” explică Volodimir Zelenski pe Facebook.

„Vom supraviețui, vă rog să ne ajutați”

În orașul Herson din sudul Ucrainei, ocupat de forțele ruse, oamenii au ieșit din nou pe străzi. Sunt 1000 de ucraineni care protestează, între care Denis, un tânăr antreprenor, a povestit că orașul de 300.000 de locuitori de la Marea Neagră este acum izolat.

Te-ar mai interesa: Greșeala comună care afectează organismul! „În pri...

„Nimeni nu se aștepta la o ocupație aici, în fața întregii populații a țării noastre. Faptul că regiunea Herson este ocupată nu înseamnă că am renunțat și că nu ne ajutăm armata să lupte. Populația din Herson nu are arme. Chiar dacă am dori, nu avem nimic la dispoziție pentru apărare, poate doar unitatea. După marșul de ieri, știm că rușii au scos niște puncte de control din oraș; putem spune că s-au retras sub presiunea oamenilor din Herson. Vom supraviețui, vă rog să ne ajutați”, dezvăluie Denis, potrivit RRA.

Te-ar mai interesa: Alimentația sănătoasă în timpul menopauzei. Sfatur...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private