marți, august 3, 2021

Picioarele frumoase sunt lungi si subtiri – acesta este standardul in zilele noastre. Si cum poti obtine astfel de picioare? Pentru acelea dintre noi care nu sunt inzestrate de la natura cu picioare lungi

si bine conturate, ceea ce ramane de facut este sa facem exercitii fizice pentru a ajunge la cea mai buna forma pe care anatomia ne-o permite. De fapt, nu este atat de greu sa ai picioare frumoase: putin exercitiu, o dieta echilibrata si cosmetice potrivite.
Pantofi potriviti pentru picioare frumoase
Pantofii care te rod sunt cel mai rau lucru pentru picioarele tale. Pantofii care te incomodeaza iti creeaza dureri de picioare, rani si chiar negi, asadar urmeaza aceste sfaturi:
Poarta tocuri numai la ocazii speciale, intrucat sa “traiesti” numai pe tocuri iti poate afecta sanatatea picioarelor

si postura spatelui. Mai mult, tocurile iti pot scurta muschii de la glezne si astfel vor parea umflate. Pantofii mai mici decat numarul tau iti deformeaza laba piciorului, fapt ce poate conduce si la inflamarea articulatiilor.
-Pentru a evita orice problema, poarta pantofi cu talpa interioara ortopedica.
Trucuri vizuale pentru a face picioarele sa arate mai subtiri
-Daca ai glezne groase, evita pantofii cu toc subtire sau stiletto. Se recomanda pantofii cu talpi-pana; acestia iti vor face picioarele sa arate mai subitiri si mai feminine.

Continuarea pe Lyla.ro

Ultimele stiri

Parteneri