marți, mai 11, 2021

Marți, pe 24 aprilie, începând cu ora 19.00, la Hermitage. Urban Spiritual Hub avem ocazia să fim îndrumați de Maestrul Swami Ananda Saraswati, călugăr în tradiția hindusă, Maestru Yoga și Vedanta, în

cadrul evenimentului Who is an intelligent person/Cine este o persoană inteligentă.

Viziunea transmisă fără întrerupere, de secole, prin tradiția hindusă și învățătura Vedanta aduce îndrumări extrem de folositoare pentru a ne trăi viața din plin în societatea actuală și ritmul de dezvoltare fără precedent al tehnologiei. Noi toți încercăm prin toate mijloacele să acumulăm informații utile pentru a putea ține pasul cu ce se întâmplă în lumea din afară, și uităm că adevăratele resurse se află în interiorul nostru. Ne străduim să ne demonstrăm nouă și celorlalți cât suntem de buni, performanți,

competitivi, când cu adevărat dacă reușim să ne oprim din această goană continuă și să ne uităm la noi înșine cu sinceritate aflăm cum să ne folosim inteligent resursele interioare pentru a evolua în viață.

“Life is not about proving, it is all about improving/Viața nu este despre a dovedi ci despre a îmbunătăți”, Swami Ananda Saraswati.

Swami Ananda Saraswati este maestru Yoga și Vedanta, care aloca timp preţios perioadelor de izolare în liniştea sacră a Munţilor Himalaya. Este autor al peste 30 de cărţi publicate în diferite limbi, sanscrita, engleză, italiană si limba română.

Fondatorul Centrelor Yoga Vidya, Asociației Yoga Vidya în România şi a Fundaţiei Vidya Vahini Trust, cu Ashram ul Yoga Vidya, din sudul Indiei, Chennai şi Yoga Vidya Gurukulam aflat pe malul fluviului Ganga, în munţii Himalaya.

Pe parcursul vizitelor în România, Swami Ananda Saraswati ne-a împărtășit din înțelepciunea Tradiției Vedice în cadrul emisiunilor televizate, Interviurile lui Matei Georgescu- USH, cu tema Know the Knower, invitat al Dianei Mețiu în cadrul emisiunii Ce nu știm că nu știm, interviu realizat de Elena Oceanu pentru Doctorul Zilei, invitat special la Ora de știri, cu Mihai

Radulescu, la TVR1.

Manualul de yoga tradițională, Yoga Vidya, a fost lansat oficial la Ambasada Indiei la Bucuresti, pe 21 iunie anul trecut, de ziua internațională a yoga.

Participarea se face fara inscriere prealabila. Va rugam sa veniti cu cel putin 15 minute mai devreme, pentru a putea incepe la timp.

Donatie: 50 ron

Ultimele stiri

Parteneri