miercuri, mai 25, 2022

Will Smith, o palmă care poate genera milioane. Aceasta este o nouă teorie după scandalul generat în seara decernării premiilor Oscar.

Toată planeta știe deja că Will Smith a urcat pe scena Oscar 2022 și l-a lovit pe prezentatorul Chris Rock, după ce acesta a făcut o glumă despre soția sa. Cu câteva secunde înainte să prezinte premiul Oscar pentru cel mai bun lungmetraj documentar, Chris Rock a ironizat-o pe Jada Pinkett Smith, spunându-i că abia aşteaptă să o vadă jucând în continuarea filmului „G.I. Jane”, un lungmetraj regizat de Ridley Scott în 1997 şi în care rolul principal a fost jucat de Demi Moore. Jada Pinkett Smith suferă de o boală, alopecie, care generează căderea părului.

Te-ar mai interesa: Menopauza. Primele semne că ai intrat în această p...

Primele măsuri luate de Academia Americană de Film. Smith, interzis 10 ani la Premiile Oscar

Actorul, în vârstă de 53 de ani, a demisionat din calitatea de membru al Academiei, renunțând la drepturile de vot, și a declarat înainte de audierea disciplinară că va accepta orice consecință.

„Board-ul a decis, că, pentru o perioadă de 10 ani începând din 8 aprilie 2022, Will Smith  nu va putea participa la niciun eveniment sau program al Academiei, fizic sau virtual, inclusiv la Premiile Academiei”, au anunţat într-o declaraţie preşedintele Academiei David Rubin şi CEO-ul Dawn Hudson

Te-ar mai interesa: Bea această băutură minune în fiecare zi! Stimulea...

Potrivit informațiilor oferite de CNN, întâlnirea, programată inițial pentru 18 aprilie, a fost grăbită după ce Smith și-a anunțat plecarea din Academie săptămâna trecută.

„Consiliul de administrație a decis că, pentru o perioadă de 10 ani începând cu 8 aprilie 2022, lui Will Smith nu i se va permite să participe la niciun eveniment sau program al Academiei, în persoană sau virtual, inclusiv la premiile Academiei”, arată un comunicat al organizatorilor galei.

Te-ar mai interesa: Țiuitul în urechi pare să fie legat de o funcție C...

Will Smith nu s-a împotrivit deciziei:

„Accept și respect decizia Academiei”, a fost reacția lui Will Smith.

Decizia a venit în urma „numeroaselor dezbateri” cu privire la consecințele incidentului de la gala Oscar 2022.

„Cea de-a 94-a ediție a premiilor Oscar trebuia să fie o celebrare a numeroaselor persoane din comunitatea noastră care au făcut o muncă incredibilă în ultimul an; totuși, acele momente au fost umbrite de comportamentul inacceptabil și dăunător al lui Will Smith”, se mai arată în comunicatul Academiei de Film.

Te-ar mai interesa: Predicții care dau fiori. Carmen Harra: „Apare o a...

Jada Pinkett Smith, în vârstă de 50 de ani, apare în public cu capul complet ras începând de anul trecut după ce a anunţat că suferă de alopecie, o afecţiune care cauzează căderea părului.

Will Smith, o palmă care poate genera milioane. Palma lui Smith pare o regie

Acuzații privind un trucaj. Tot mai multe voci explică faptul că palma lui Will Smith a fost una regizată, scrie site-ul Rețete și Vedete. Ceremonia Oscarurilor din acest an a fost cea mai slab urmărită din istoria acestor premii. Nici anul trecut audiența nu fost grozavă, așa că organizatorii au făcut tot posibilul ca să îmbunătățească ceremonia. Nu pot fi acuzați că ar fi făcut regia „palmei”, însă despre Will Smith au apărut comentarii care dezvoltă o teorie a conspirației.

Te-ar mai interesa: 5 semne timpurii de sarcina...

Speculațiile vin în urma faptului că după momentul palmei, audiența a crescut cu 60% comparativ cu cea de la ediția precedentă. În plus, compania de medicamente Pfizer a anunțat că e „onorat” că sponsorizează evenimentul, dar și că a finalizat cu succes a treia rundă a studiului privind un tratament al alopeciei, boală de care suferă soția lui Smith.

De la aceste informații s-a născut o „teorie a conspirației” care susține că palma lui Smith și menționarea bolii alopecie, despre care se știa demult că suferă soția sa, pare o regie.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private